EXCLUSIV: Piedone și-a micșorat chirurgical stomacul. Ce operație estetică va face primarulFaptul că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, are fobie de sânge şi seringi nu este niciun secret. Dar că s-ar lăsa tăiat de bisturiu, pe o masă de operaţie adevărată, nici el nu a crezut vreodată. Intervenţia chirurgicală de micşorare a stomacului a "împins-o" până în ultimul moment, după cum edilul a mărturisit într-un interviu acordat reporterilor B365.ro, iar acum se recuperează cu brio. 

In urma interventiei chirurgicale, Piedone a scapat de 23 de kilograme
În urma intervenţiei chirurgicale, Piedone a scăpat de 23 de kilograme

Ziua de 27 august 2012 este cea care i-a marcat viaţa primarului Cristian Popescu Piedone: a urcat pe masa de operaţie pentru a-şi micşora stomacul. Şi nu pentru că "e la modă" să slăbeşti, ci pentru că regimul alimentar nu mai dădea rezultate, kilogramele în plus fiind o adevărată problemă de sănătate, după cum edilul Sectorului 4 a mărturisit reporterilor B365.ro. 

"Organismul meu nu mai răspundea la niciun regim. Aşa că am ales operaţia. Nu am făcut-o de fiţe, să ajung nu ştiu ce manechin ci, pur şi simplu, ca să-mi prelungesc viaţa. Am mâncat destul 50 de ani, de-acum pot să mănânc cât o păsărică", a dezvăluit Piedone. 

23 de kilograme date jos într-o lună

"Aveam 180 de kilograme pe masa de operaţie şi acum, la interviu am 157. Adică am pierdut 23 de kilograme între timp", a detaliat Piedone. A aşteptat mai bine de o lună de la operaţie până a acceptat să vorbească despre noul său look din cauză că a dorit să primească din partea medicului ultimele rezultate ale analizelor. Şi acestea sunt "cum trebuie". "Intervenţia a fost realizată de domnul doctor Cătălin Copăescu la o clinică privată din Bucureşti. Dacă înainte îmi era frică de ace, după operaţie îmi făceam singur câte două injecţii pe zi cu anticoagulant. Mi-am depăşit temerea. Mai importantă e viaţa", a punctat Piedone care a menţionat că, în următoarea jumătate de an, urmează să mai dea jos câteva zeci de kilograme. "În prima lună se slăbeşte spectaculos. În a doua lună dai jos 15 kilograme, iar în a treia lună - 10 kilograme, apoi între 5 şi 10 kilograme. Procedura durează între şase şi opt luni". 

A scăpat de pastilele de inimă

Acum, Piedone spune că are voie să mănânce orice, numai că nu mai este acelaşi gurmand ca înainte. Zilele cu 20 de mici la o masă nici nu mai există pentru că se satură după ce înghite "cât o vrăbiuţă". "Acum mă satur şi cu două guri de măr. După această operaţie dispare senzaţia de foame. Şi, oricum, organismul a fost educat dinainte cu mai puţin", a argumentat primarul Sectorului 4 care a adăugat că avantajul enorm al gastric sleev-ului este, pentru el, faptul că a scăpat de jumătate din medicamentele pe care le lua pentru hipertensiune de vreo 20 de ani. "Înainte aveam tensiune 18-19, acum e normală: 12-13", a exemplificat primarul. 

Ce mănâncă Piedone, după operaţie

Meniul dintr-o zi obişnuită a lui Piedone conţine acum trei mese principale şi două gustări: brânză de vaci cu ton la micul dejun, urmat de un măr copt şi proteine sub formă lichidă cu aromă de vanilie la gustarea dintre mese. La masa principală serveşte o friptură de cel mult 100 de grame, dar neprăjită în ulei pentru că e "interzis" de la medic. Preparate similare se vor regăsi în meniu până seara, numai că în ordine inversă. 

Fac excepţie, de asemenea, din alimentaţia primarului Sectorului 4 tot ceea ce înseamnă prăjeală, dar şi sucurile naturale sau acidulate şi alcoolul, în următoarele două luni de la intervenţia chirugicală. 

Îl mai aşteaptă o operaţie

Piedone spune că va mai ajunge încă o dată pe masa de operaţie pentru a îndepărta ceea ce a mai rămas din "colacul de salvare" de pe burtă. "Trebuie îndepărtat ţesutul adipos mort, care nu se mai regenerează. Deoarece s-a lăsat mult pielea, îmi cade şorţul. Şi aici trebuie, neapărat, operaţie", a plănuit edilul. 

Citeşte şi Cum a slăbit Piedone 60 de kilograme în primul an de la preluarea mandatului de primar

Etichete: Cristian Popescu Piedone, interventie, Sectorul 4, slabit

0/6 COMENTARII
seo plugin
23 mai 15:43
+0
VOTURI
-0
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
polocoser ileana
06 dec 21:10
+0
VOTURI
-0
ma intereseaza foarte mult am 25kg in plus
Nedelcu Cristi
22 oct 13:12
+0
VOTURI
-0
piedone-un primar anti-cetateni.
rentacarexpert.ro
05 oct 14:11
+0
VOTURI
-0
corectura - si pe urma si cand faci operatia* -
rentacarexpert.ro
05 oct 14:10
+0
VOTURI
-0
Hildan un var de-al meu care avea aceeasi problema a facut-o cu 2000 de euro dar am inteles ca poate ajunge si pana la 6000 de euro o asemenea operatie. Cel mai bine este sa fi cumpatat la mancare. Nu sa bagi ca spartu' in tine, :) ca pe urma tot tu platesti. Platesti si cand mananci mult si pe ruma sa faci operatia. Asa stau lucrurile si cu bautura si cu fumatul. La fumat dai o data bani pe tigari (ii arzi), pe urma dai bani pe medicamente si nu se stie daca te mai faci bine... Oricum zicea cineva, referitor la operatia asta, ca stomacul dupa un timp poate reveni la forma initiala si ca se poate relua procesul, daca continui sa mananci mult.
HILDAN
01 oct 16:10
+0
VOTURI
-0
CIT COSTA O OPERATIE DE MICSORARE A STOMACULUI?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE