Operațiune "sub acoperire":Cei care aruncă gunoi pe stradă, AMENDAȚI de polițiști îmbrăcați în civilLocuitorii Sectorului 3 vor fi supravegheați de acum încolo și de patrule ale Poliției Locale Sector 3 îmbrăcate în civil. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Sectorului 3, social-democratul Robert Sorin Negoiță. Prin această inițiativă, locuitorii care aruncă gunoiul pe spațiul public vor fi prinși în flagrant și, după ce vor primi o lecție de comportare civilizată, vor fi amendați de polițiștii îmbrăcați în haine civile. 

Pentru a combate comportamentul necivilizat al locuitorilor care aruncă gunoiul pe stradă, primarul Robert Negoiță a dispus ca pe străzile Sectorului 3 să se plimbe și patrule ale Poliției Locale care să fie îmbrăcate în civil.

"Am dat dispoziție Poliției Locale să avem patrule în civil. Sunt cetățeni, din nefericire, care se uită stânga-dreapta să vadă dacă nu cumva e vreun polițist prin zonă. Nu vă mai uitați, pentru că avem polițiști în civil, pe care nu o să-i recunoașteți!

Nu facem treaba asta pentru că vrem să facem un rău cuiva, nici pentru a aduce bani la buget, pentru că nu este cazul. Dar facem acest lucru pentru că încercăm să promovăm un anumit gen de disciplină și să convingem pe cât mai mulți, dacă nu putem chiar pe toată lumea, că dacă păstrăm curățenie este bine pentru noi toți", a declarat primarul Robert Negoiță, într-un material video pentru promovarea curățeniei în Sectorul 3.

Într-un alt mesaj postat pe pagina personală de Facebook, edilul Sectorului 3 a lansat în dezbatere un regulament de curățenie pentru parcul Al.I.Cuza - Titan.

 imf

"Dacă ești unul dintre cei care iubesc acest parc și vrei, ca și mine, să îl păstrezi curat, ești binevenit! Te rog să ții cont că fiecare ambalaj aruncat pe jos, dar și mizeria lăsată de animalele de companie, afectează natura pe care toți o iubim și sănătatea fiecăruia dintre noi", a scris Robert Negoiță în mesajul său.

Primarul a anunțat că a amenajat o insulă destinată câinilor cu stăpân "unde să poată să se plimbe liberi, dar și alte locuri speciale de joacă". Robert Negoiță îi atenționează pe stăpâni să nu uite să strângă mizeria lăsată de câine, să țină câinele în lesă și cu botniță (dacă este o rasă agresivă) și să nu lase câinele să intre pe spațiile verzi.

"Sunt reguli simple! Însă, dacă nu le respecți, poți fi amendat cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei", se mai arată în mesajul primarului Sectorului 3.

Mesajul primarului Robert Negoiță a stârnit nemulțumirea unora dintre locuitorii Sectorului 3 care consideră că nu poți obliga câinii să meargă doar pe asfalt, mai ales în condițiile în care vara asfaltul se încinge de la temperaturile caniculare.

Etichete: amenzi, câini, curăţenie, gunoi, insulă, Parcul IOR, parcul Titan, politia locala, realitatea, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
Naija
24 apr 16:13
+0
VOTURI
-0
NU VA LASATI PACALITI ! Aceasta scamatorie pana la urma, tot un MLM este. Cum functioneaza?
Trimiti textul “INFO” (“POT”,”VREAU”,”MERIT MAI MULT”) si primesti 12 “lectii” (una pe zi timp de 12 zile) care nu sunt altceva decat un imens plagiat editat in cel mai retard mod posibil. Practic se vaneaza naivi – in traducere libera FRAIERI. Despre ce este vorba? FRAIERUL trebuie sa cumpere o carte - “Atingerea” de Claudiu Neacsu. Tot ce trebuie sa faci este doar sa pui botu’ si sa o cumperi cu ochii inchisi dupa care cauti alti FRAIERI care la randul lor se straduiesc sa gaseasca altii si tot asa.
“Romanul”, de altfel submediocru (nota 4), costa 35RON+16RON taxe postale.
De fapt FRAIERUL nu prea castiga mai nimic dar este “indoctrinat” sa priceapa contrariul.
Realul castigator este “baiatul destept” care a conceput aceasta scamatorie - Claudiu Neacsu.
Acest om profita pur si simplu de naivitatea altor oameni transformandu-i in simpli soricei.
Acesti soricei, in speranta iluzorie ca vor ajunge la bucatica de cascaval care li se arata, invart constiinciosi rotitza escrocului.
ionut
23 apr 19:16
+0
VOTURI
-0
Incepand de astazi nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email :yonutz_89yfg@yahoo.com
Ing.
23 apr 09:04
+0
VOTURI
-0
Este o măsuraă bună fix pentru adus bani la buget. Autorităţile (şi cele locale şi cele centrale) ar trebui să profite de nesimţirea semenilor noştrii şi să-i taxeze de câte ori calcă pe bec.
Dacă Poliţia Locală s-ar apuca şi să dea amenzi pentru parcare neregulamentară - că are dreptul ăsta - ce bine ar fi! După 2 zile s-ar dubla bugetul primăriei!
Cris
23 apr 08:39
+0
VOTURI
-0
E o masura buna. Sa se invete gherlanii din sectorul 3 sa arunce gunoiul numai la cos sau la container si nu pe jos.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h