Operatorii de deszăpezire sunt somaţi să degajeze străzile secundare şi trotuarele din CapitalăPotrivit raportarilor operatorilor de deszapezire, precum si in urma controalelor Politiei Locale Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti informeaza:

Deszapezire
Deszăpezire

Traficul rutier se desfasoara in conditii normale de iarna, fara a exista probleme deosebite, arterele principale fiind curatate in proportie de 95%, iar pe cele secundare s-a actionat in proportie de aproximativ 40%. Avand in vedere ca ninge in continuare, operatorii de deszapezire actioneaza permanent in baterie (utilaje grupate de indepartat zapada si care imprastie materiale antiderapante), atat pe principalele artere de circulatie, cat şi pe cele de legatura.

Operatorii de deszapezire au fost somati sa accelereze operatiunile de degajare a trotuarelor si a arterelor secundare, sa aplice tratamente cu materiale antiderapante in cel mai scurt timp, in caz contrar acestia urmand sa fie sanctionati conform legislatiei in vigoare.

In cursul noptii si in prima parte a zilei operatorii de salubritate au actionat pentru degajarea zapezii in majoritatea statiilor si refugiilor RATB, din toate sectoarele, astfel incat accesul pietonilor in/din mijloacele de transport sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea s-a actionat in zona institutiilor publice precum si in zona trecerilor de pietoni.

Operatorii au comunicat ca s-a actionat cu 273 de utilaje si 1477 operatori dupa cum urmeaza:

Sectorul 1: - 62 de utilaje si 459 operatori;
Sectorul 2: - 40 de utilaje si 190 operatori;
Sectorul 3: - 54 de utilaje si 165 operatori;
Sectorul 4: - 50 de utilaje si 328 operatori
Sectorul 5: - 25 de utilaje si 114 operatori;
Sectorul 6: - 42 de utilaje si 221 operatori.

Etichete: deszăpezire, deszăpezire București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h