Oprea (UNPR), despre candidatura la alegeri alături de PSD: Nu pot să vă dau un răspunsGabriel Oprea, şeful UNPR, a avut joi prima ieşire publică după demisie, într-o conferinţă de presă în care a anunţat că, în acest moment, nu poate spune dacă va candida alături de PSD la alegerile locale şi parlamentare din acest an. 

Oprea (UNPR), despre candidatura la alegeri alaturi de PSD: Nu pot sa va dau un raspuns (Foto romanialibera.ro)
Oprea (UNPR), despre candidatura la alegeri alături de PSD: Nu pot să vă dau un răspuns (Foto romanialibera.ro)

"Nu pot să vă dau un răspuns. Suntem pregătiţi pentru ambele variante...PSD şi UNPR au avut un parteneriat loial şi corect, UNPR nu a dat jos un Guvern. Ne ţinem de cuvânt", a declarat joi Gabriel Oprea, şeful UNPR în cadrul unei conferinţe de presă. 

Liderul UNPR a anunţat că va discuta cu Liviu Dragnea, şeful PSD, despre o eventuală candidatură comună la alegerile locale şi parlamentare programate în 2016. 

"Dacă vom merge singuri, vom avea candidaţi redutabili...Dacă vom merge împreună, ne vom implica pentru a avea un număr cât mai mare de voturi...Ambele variante au avantaje şi dezavantaje pentru PSD şi UNPR", a comentat Oprea precizând, totodată, că niciun membru nu a părăsit partidul. 

Etichete: candidatura alegeri, dragnea, gabriel oprea, psd, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE