Oprescu: 268 de utilaje de deszăpezire sunt pe străzile Capitaleiiarna-bucuresti-silviu-matei
iarna-bucuresti-silviu-matei

Prioritatea au reprezentat-o podurile/pasajele, rampele/pantele şi intrările în spitale şi instituţii publice de interes social. De asemenea, angajaţii R.A.T.B. au intervenit pentru degajarea zăpezii de pe refugiile de tramvai, dar ninsoarea abundentă şi vântul foarte puternic au zădărnicit de multe ori eforturile depuse de către operatori.

La ora 06.30 s-au constatat probleme pe Sos. Mihai Bravu, Sos. Pantelimon, Sos. Fundeni, Sos. Pipera, Sos. Sălaj şi la nivelul întregului sector 6, circulaţia rutieră fiind îngreunată. Potrivit raportului Dispeceratului Primăriei Capitalei, s-a constat un număr de 15 copaci căzuţi, o parte dintre aceştia avariind autoturismele parcate în apropiere.

„Se circulă în condiţii de iarnă în Capitală, dar se circulă. S-au mai adunat maşini de astăzi dimineaţa însă se circulă. Mai sunt încă probleme pentru că sunt zone unde s-au format poduri de gheaţă. Oricum şosele Capitalei sunt pregătite să primească pentru redeschiderea traficului în şi dinspre Bucureşti”, a declarat la Realitatea TV primarul general Sorin Oprescu.

Primarul General a cerut operatorilor de deszăpezire continuarea acţiunilor de pluguire şi a intervenţiilor cu material antiderapant pe arterele principale, iar angajaţilor RATB să continue degajarea staţiilor. De asemenea, Corpului de Control i s-a solicitat să verifice modul în care agenţii economici şi asociaţiile de proprietari îşi curăţă trotuarele, iar agenţilor de circulaţie din cadrul Poliţiei Locale să ajute la dirijarea traficului în intersecţii, în acest moment un număr de 48 de semafoare fiind defecte.

La sfârşitul şedinţei, Primarul General a anunţat că următorul comandament de iarnă va avea loc astăzi, la ora 20.30.

La ora 6.00, din cauza carosabilului înzăpezit, următoarele linii RATB circulau pe trasee modificate:

- Autobuzele liniilor 148, 149, 301, 449, 780 şi 783 întorc la Aeroportul Băneasa

- Autobuzele liniilor 137, 421 şi 236 întorc la Liceul Auto

- Autobuzele liniilor 103 şi 246 blocate pe Drumul intre Tarlale

- Autobuzele liniei 116 întorc la CFR Progresul

- Autobuzele liniei 116 întorc la CFR Progresul

- Autobuzele liniei 162 întorc la cartier 16 Februarie

Reamintim bucureştenilor că pot beneficia de ceai şi supa caldă în cantinele DGASMB

Aflate la următoarele adrese:

- Sfântul Constantin, nr. 8, sector 1;

- Calea Grivitei, nr. 216, sector 1;

- Agricultori, nr. 44, sector 2;

- Bdul Dacia, nr. 196, sector 2;

- Calea Ferentari, nr. 91, sector 5;

- Sediul DGASMB, str. Foişorului 56-58

- Policlinica socială din str. Dristorului 81-88

Etichete: deszăpezire, oprescu, pluguri

0/0 COMENTARII
Andrei
27 ian 00:34
+0
VOTURI
-0

Cataloghez discursul presedintelui Basescu ca fiind unul echilibrat si enuntat la momentul potrivit, iar oamenii s-au convins ca singura solutie este sa mergem inainte cu un adevarat Presedinte.

Claudiu
27 ian 00:34
+0
VOTURI
-0

Bravo Presidente! I-ai ciuruit inca o data! Ei au cerut-o. Noi, poporul, ramanem alaturi de presedinte!

Adi
27 ian 00:33
+0
VOTURI
-0

In discurs, Basescu a atins toate subiectele arzatoare ale momentului si a demontat acuzatiile gratuite, in marea lor majoritate, ale opozitiei incapabile sa vina cu solutii de mers inainte ale tarii.

Sorin
27 ian 00:33
+0
VOTURI
-0

Raspunsul US-Lasilor arata doi lideri Poanta si Antenescu care nu pot genera idei de constructie pentru viitorul poporului.

george77
26 ian 23:07
+0
VOTURI
-0

Ponta lupta cu doua capete de balaur:Ceea ce se întâmpla zilele acestea în USL pare o scena regizata în stilul suprarealist si tragi-comic al lui Kusturica. Caznele la care se supun Ponta si Antonescu nu stârnesc nimic altceva, afara de un sentiment de “râsu-plânsu ", care te tine totusi în priza, sa vezi cum se încheie tot tambalaul.

http://hydepark.ro/articol/articol/ponta-lupta-cu-doua-capete-de-balaur-480.html

lecturelu*
26 ian 22:43
+0
VOTURI
-0

Omul asta are in spate cam 7 milioane de alegatori. Cei care au demonstrat in bucuresti si in celelalte orase abia au numarat 10 mii. Pai cum pot crede ei ca reprezinta dorinta si speranta romanilor? Dar a Romaniei. Cu un procent de aprox 0,15 % NU se face primavara, nici afara nici in politica romaneasca. Ba mai rau, ne astupa zapada. In toata durerea asta datorata pericolului alb 2 lucruri bune pot sa vad: agricultura e "la caldura" si romanii saritori isi ajuta semenii.

ionela
26 ian 21:51
+0
VOTURI
-0

Chiar daca incearca Ponta sa aduca prejudicii de credibilitate Romaniei , tata noastra este data ca exemplu de stabilitate economica. Au fost masuri dure , dar care au dus la o stabilitate economica buna fata de multe dintre tarile europene.

Mas
26 ian 21:39
+0
VOTURI
-0

ce inseamna sa porti pica oamenilor care fac bine inlaturand coruptii, cum a venit presedintele traian basescu la putere si a inceput sa-i prinda pe corupti a si devenit cel mai mare dusman al tarii....sa va fie rusine celor care sunteti corupti...sa le fie rusine USL-istilor.....!

OM
26 ian 21:38
+0
VOTURI
-0

BASESCU VA RAMANE SINGURUL PRESEDINTE CARE A INCERCAT SA FACA CEVA PENTRU ROMANIA DIN ULTIMI 20 DE ANI! AM AVUT NOROC CA ACEASTA CRIZA A VENIT IN TIMPUL MANDATULUI SAU, CA ALTFEL AJUNGEAM O TARA FALIMENTARA! EU SUNT PRO BASESCU SI GUVERNULUI ACTUAL CARE ISI ASUMA MASURILE ANTI CRIZA!!

max
26 ian 21:35
+0
VOTURI
-0

de ce ar trebuii s ail uram pe presedinte, el saracu’ nu are nici o legatura cu mafia care trage in jos tara si ii “suge” toate economiile, defavorizand-o….

house
26 ian 21:26
+0
VOTURI
-0

sunt mandru ca sunt roman, sa fim sinceri cu noi sis a spunem ca actualul presedinte a facut tot ce e posibil si va face in continuare , sa ne simtim mandrii ca suntem romani chiar si peste hotare…

Mita
26 ian 21:22
+0
VOTURI
-0

sunt de parere ca si cei din opozitie conduc tara asa cum o conduce si Presedintele, dar problema e ca ei nu au solutii reale la problemele tarii si ii submineaza pe locuitorii ei ..

oana
26 ian 21:10
+0
VOTURI
-0

l-ati vazut pe crin cum gesticula la pupitru?imi aducea aminte de HITLER...

oana
26 ian 21:09
+0
VOTURI
-0

l-ati vazut pe crin cum gesticula la pupitru?imi aducea aminte de HITLER

gabriel
26 ian 21:02
+0
VOTURI
-0

Ce garanţii oferă PSD că atunci când vor veni la putere nu vor pune pumnul în gură procurorilor anticorupţie, cum au făcut cu înverşunare înainte de 2005. Oricum Traian Basescu este cel mai capabil sa conduca tara in momentul de fata....

Goe
26 ian 20:59
+0
VOTURI
-0

sunt mandru ca sunt roman, si voi ar trebuii sa fiti mandrii ca sunteti romani, si sunt convins ca si cei din afara tarii sunt mandrii ca au reusit sa-si construiasca un viitor si se mandresc ca sunt romani.....!

miss
26 ian 20:29
+0
VOTURI
-0

In ciuda tuturor speculatiilor, presedintele a avut un discurs pe care orice presedinte l-ar fi avut in asemenea situatii.Stim ca toti romanii sunt dezamagiti de intreaga clasa politica,iar cei care guverneaza trebuie sa recastige increderea poporului prin solutii care sa-i ajute pe romani.Daca nu ramanem uniti,criza nu o sa treaca peste noapte si nu o putem depasi decat daca vom fi uniti.Romania nu are nevoie de instabilitate politica si dezechilibru social in momentul actual.

Dorna
26 ian 20:27
+0
VOTURI
-0

Marii oameni ai tarii au iesit in strada ca sa dea o mana de ajutor cetatenilor pe cand opozitia au stat in case la caldura...!

ana
26 ian 20:27
+0
VOTURI
-0

BASESCU SI ACTUALUL GUVERN SUNT SINGURI CARE MACAR INCEARCA SA FACA CEVA SA SCOATA ROMANIA PE LINIA DE PLUTIRE!! PENTRU CEI CARE NU REALIZEAZA ASTA SA SE GANDESCA BINE LA TOT CE SA INTAMPLAT IN ULTIMI ANI SI SA SE DOCUMENTEZE, NU SA BELEASCA OCHII LA TV UNDE TOT CE INCEARCA VOICULESCU SI GASHCA E SA REUSEASCA SA AJUNGA LA CIOLAN!!!

Dida
26 ian 20:04
+0
VOTURI
-0

din punctul meu de vedere, noi inca o ducem destul de bine, economic vorbind, si o sa stam si mai bine daca lasam guvernul sa mentina situatia sub control....!

cleo
26 ian 19:53
+0
VOTURI
-0

De unde stim ca daca basescu va demisiona cel care va venii dupa va fii mai bun ? Eu zic sa lasam lucrurile sa decurca asa cum trebuie si atunci cand va venii timpul sa alegem pe cineva , sa ne gandim bine inainte si sa luam cea mai buna decizie pentru noi !

Marius
26 ian 19:46
+0
VOTURI
-0

spunea un cetatean, ca in aceste momente cand domnul presedinte si domnul prim ministru sunt in strada la propiu sa ajute lumea, opozitia unde e?!! pai unde o sa fie si cand o fii tara in momentele cele mai grele, la caldura....si la televizor ...!

cristi
26 ian 19:45
+0
VOTURI
-0

Va sfatuiesc sa va interesati inainte sa comentati ca basescu nu a facut nimic pt tara asta ! … economia noastra a fost in crestere in ultimile luni !doar ca ponta si crin incearca sa ascunda asta prin proteste si emisiuni de kkt !

matei
26 ian 19:37
+0
VOTURI
-0

A citit cineva presa europeana ? a-ti vazut cum suntem aratati cu degetul de toata lumea ? Asta ne dorim ? in loc sa evoluam noi dam inapoi ! USL-ul ne trage in jos !

rick
26 ian 19:35
+0
VOTURI
-0

pe domnul Oprescu trebuie sa-l anuntam cu un an inainte ca vine vremea rea(ninsoarea) ca sa pregateasca comandoul de iarna….

Mihai
26 ian 19:30
+0
VOTURI
-0

De ce si-ar da demisia basescu pentru max 10.000 de oameni care protesteaza ? ei nu sunt nici macar 10 % din populatia romaniei !

matt
26 ian 19:27
+0
VOTURI
-0

in sfarsit a venit iarna, dar surpriza e ca domnul Oprescu e iar surprins de ninsoarea cazuta din cer….

GABI
26 ian 19:26
+0
VOTURI
-0

NU UITATI CINE A ADUS ROMANIA IN STAREA ASTA!! TOT USL-UL IL VRETI?! DATORITA PROTESTELOR INDUSE TOT DE EI UN NOU VAL DE CRIZA SE AUNTA, PARLAMENTUL EUROPEAN TOCMAI NE VEDEA CA PE UN EXEMPLU CA ACUM SA RUINEZE EI TOT? NESIMTIRE CRASA! LA PUSCARI!!! CU ILIESCU IN FRUNTE!!

Anca
26 ian 19:23
+0
VOTURI
-0

Da , da cum spuneam … basescu este de vina pentru tot ! inclusiv pt zapada din ultimile 2 zile si blocajele din toata tara !

tyler
26 ian 19:20
+0
VOTURI
-0

Traiasca Presedintele, Traiasca Romania draga, Traiasca Poporul roman care iubeste Romania si tot ce e in ea….

Mav
26 ian 19:19
+0
VOTURI
-0

Domnul presedinte sa se tina tare, si sa fie in stare sa conduca tara asa cum a facut-o pana acum, trebuie sa-l intelegem ca are un trai greu cu opozitia care nu face nimic...!!!!!!

un_cetatean
26 ian 18:56
+0
VOTURI
-0

Mai bine ne-ar lasa domnul Oprescu si ar ceda aceste atributii catre Guvern. Dar nu poti recunoaste mereu impotenta...

mihai ion
26 ian 18:37
+0
VOTURI
-0

Antonescur si Pontaciana sunt foarte suparati ca miting-ul lor a esuat si multa lume a vazut cu ochii lor ce inseamna sa-si bage partidele coada intr-un lucru bun! USL-Mizeria Romaniei!

Jon
26 ian 18:26
+0
VOTURI
-0

Traian Basescu face tot posibilul ca tarii sa-i fie bine, unile guri spun ca nu-si face treaba, nu cred ca presedintele trebuie sa dea raportul fiecarui cetatean in parte la ceea ce face el...!

GABI
26 ian 18:05
+0
VOTURI
-0

ce face USL-UL nu face altceva decat sa ruineze tara pentru a reusi sa ajunga in frunte! voi chiar nu vedeti ca nu le pasa??

You
26 ian 18:04
+0
VOTURI
-0

Opozitia e constienta ca daca nu castiga parlamentarele astea ii mananca puscaria in cel mai scurt timp.Sunt dispusi sa scoata banii stransi la saltea din timpul guvernarilor 1990-2008 ca sa castige parlamentarele de la toamna…in caz contrar se anunta multi ani de "facultate" pentru multi fosti deputati !

Man
26 ian 17:50
+0
VOTURI
-0

Situatia tarii se redreseaza, multumita domnului presedinte care se tine tare, are inima tare, este comandant de nava si stie foarte bine ce face si ce trebuie facut...!

aleca
26 ian 17:43
+0
VOTURI
-0

Suntem de rasul curcilor! Nu se poate asa ceva intr-o capitala europeana, suntem izolati de restul tarii!!! De parca este o minune ca ninge in mijlocul lui ianuarie! Rusine Oprescu!

elijah
26 ian 17:41
+0
VOTURI
-0

s-au mai calmat spiritele in ceea ce priveste protestul din strada care oricum nu-si avea rostul si sensul…

klaus
26 ian 17:36
+0
VOTURI
-0

ma bucur ca a iesit domnul presedinte in fata poporului sa-I calmeze si sa le mai dea un impuls de incredere….

Alexandru
26 ian 17:33
+0
VOTURI
-0

De ce nu ne intrebem mai intai daca este bine sa cada guvernul acum? Pentru ce vrem sa-l dam jos si sa zicem : “vedem noi ce facem dupa acea”! Sa fim constienti ca daca comparam ce s-a intamplat in romania pe timp de criza, cu ceea ce s-a intamplat in Grecia sau in alte tari europene, acest guvern chiar a facut ce a trebuit. Intr-adevar pe carca populatiei, dar ne-am tinut peste linia critica!

grigore
26 ian 17:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai slab primar din ultimii 20 de ani !!! Nu exista nici un utilaj de dezapezire pe strazi !! Asteapta oare sa se topeasca de la sine?!?

ROn
26 ian 17:17
+0
VOTURI
-0

Inca odata ne-a luat iarna prin surpridere ! E imposibil de iesit din casa dupa 2 zile de ninsoare ! Halal primar mai e Oprescu, in afara de un limbaj obscen , nu face nimik !

mirela
26 ian 16:32
+0
VOTURI
-0

pt a fii in concordanta cu evenimentele din ultimele zile (proteste, miting-uri) propun sa dam vina pe basescu pt ca ninge! :))))

passaris
26 ian 16:32
+0
VOTURI
-0

FORZAAAAA......BASEEEEE...NU TE LASA

mirela
26 ian 16:23
+0
VOTURI
-0

E clar ca domnul Antonescu nu vrea sa munceasca si si-a convins si colegii ca e mai bine in concediu. Au hotarat ca o greva parlamentara le ofera un "binemeritat" timp de odihna inainte de campania electorala.

casandra
26 ian 16:09
+0
VOTURI
-0

Romania nu merita o imagine negativa pe plan extern asa cum incearca USL-ul sa o zugraveasca. USL arata inca o data ca intersul de partid este mai mare si decat imaginea Romaniei pe plan extern

ioana
26 ian 16:07
+0
VOTURI
-0

mesajul cheie pe care trebuie să îl înţelegem cu toţii, politicieni, analişti, ziarişti, formatori de opinie, cetăţeni este acela că: “Fără stabilitate, nu avem nicio sansa”.

lala
26 ian 16:07
+0
VOTURI
-0

Responsabilitatea si implicarea de care se da dovada este cel mai bun exemplu de preocupare fata de situatia actuala!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h