Oprescu a discutat cu reprezentanţii Enel despre penele de curentOprescu s-a intalnit cu reprezentantii Enel pentru a discuta despre penele de curent (Foto:Grup RC)
Oprescu s-a întâlnit cu reprezentanții Enel pentru a discuta despre penele de curent (Foto:Grup RC)

Vineri, reprezentanţii companiei Enel Distribuţie Muntenia au declarat că vor investi ”cu prioritate în zonele mai vulnerabile, în care apar mai des incidente în reţeaua de distribuţie”. Oficialii companiei care furnizează energie electrică i-au spus primarului Capitalei că ”vor lua toate măsurile pentru intervenţii cât mai rapide în cazul producerii unor avarii în reţeaua de electricitate.

Oprescu le-a cerut celor de la Enel să îi anunţe în permanenţă pe bucureşteni în legătură cu eventualele avarii apărute la reţeaua de electricitate şi să estimeze remedierea problemelor.

În urma penelor de curent apărute în ultima perioadă, Enel şi Primăria Capitalei vor elabora o hartă comună astfel încât lucrările la reţelele edilitare executate de Municipalitate să fie efectuate în acelaşi timp cu cele pe care le face Enel în reţeaua de distribuţie, cu prioritate pentru zonele considerate vulnerabile, cum este cazul zonei Petricani.

Oprescu i-a asigurat pe reprezentanţii Enel că Primăria va sprijini cu toate mijloacele urgentarea şi buna desfăşurare a lucrărilor de modernizare pentru a asigura în condiţii bune alimentarea cu energie electrică.

Enel a mai anunţat că va continua investiţiile în modernizarea şi retehnologizarea reţelei de distribuţie a Capitalei.

Citeşte şi: O nouă pană de curent aruncă în beznă cartiere întregi

Beznă şi frig în nord-estul Capitalei

Etichete: Enel Distribuţie Muntenia, întrerupere curent, investiţie, pană de curent, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE