Oprescu bagă 10 milioane de euro în lacul HerăstrăuHerastrau
Herăstrău

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, intenţionează să cheltuiască 10,29 milioane euro pentru "apărări de mal lac Herăstrău, inclusiv apărări de mal insule Herăstrău". Investiţia ar urma să fie derulată pe parcursul a doi ani, dintre care cinci luni în primul an şi patru luni, în cel de-al doilea, potrivit proiectului de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

"Lucrările de susţinere şi apărare a malurilor lacului Herăstrău se află într-o stare tehnică precară. Protecţiile malurilor au suferit degradări majore datorită multitudinii factorilor ce au avut efect nefavorabil asupra stabilităţii şi rezistenţei acestora, cum ar fi: cicluri de secare şi umplere a lacurilor, infiltraţii din lac în malurile acestuia, arborii care au crescut în imediata vecinătătate a malurilor, vechimea elementelor de susţinere de aproximativ 60 de ani, descoperirea fundaţiilor izolate ale stâlpilor de susţinere a malurilor în urma efectulu de spălare", se explică în raportul de specialitate al Primăriei Capitalei.

Tot în parc, dar de această dată în Cişmigiu, primarul general, Sorin Oprescu, vrea să cheltuiască prin intermediul ALPAB 680.000 euro pentru consolidarea a două poduri. Astfel, pentru reparaţiile capitale şi consolidarea "Podului de Nuc" care face legătura între Aleea Platanului şi Aleea Magnoliei se vor cheltui 301.000 euro. Lucrările de consolidare a podului, cu o lăţime de 4,20 metri şi o lungime de 11,30 m, vor dura opt luni. Tot atât vor dura şi lucrările ce vor fi efectuate la "Podul Mare" din Cişmigiu. Costul lucrărilor va fi însă mai mare. Astfel, pentru consolidarea acestui pod, lung de 24 metri şi lat de 6.30, municipalitatea va cheltui până la 380.000 euro.

Proiectele de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru cele trei investiţii vor fi supuse aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Etichete: ALPAB, Herăstrău, lacul Herăstrău, Parcul Cişmigiu, pod, promo, realitatea, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Costel Coman
22 feb 12:31
+0
VOTURI
-0

Alo,b365,ce faceti?Se vede ca ati batut palma cu portocalii!E doar o propunere venita din partea lui Sorin Oprescu;daca va trece sau nu, vom vedea!De unde ati scos acest titlu,gen zero TV?

costel
21 feb 13:29
+0
VOTURI
-0

Pai dupa celebra afirmatie ca la noi drumurile se strica iarna din cauza fenomenului inghet - dezghet ( deci suntem unici in lume ) acum nu stie de unde sa mai scoata bani pentru campania electorala . RUSINE Sorinel- Gazonel CIRCAR SI MINCINOS DE PRIMAR !

mihai
21 feb 12:57
+0
VOTURI
-0

o baga pe p...a masii ! in los sa se ocupe de muntii de zapada si de craterele aparute pe drumuri, nea oprescu se ocupa cu ciordeli. am zis ca nu mai votez, dar singurul mod sa va dau o m..e este sa ma duc la alegeri si sa nu mai votez cu voi. nici cu oprescu, nici cu chiliman. sper sa muriti inecati in spagile facute de voi in ultimii ani !

Slick
21 feb 07:22
+0
VOTURI
-0

Incredibil Oprescu asta. In loc sa stranga zapada, sa repare strazile sau sa faca ceva pentru a fluidiza traficul in Bucuresti, el se concentreaza pe un parc. Care parc este, bineinteles, tot in nord. Nimic pentru ceilalti bucuresteni.

Dorin
21 feb 00:47
+0
VOTURI
-0

Ia ba cr@tinule de Oprescu CAINII MAIDANEZI lasa poduri si ceasuri aurite!!

Alin
20 feb 23:22
+0
VOTURI
-0

680.000 euro pentru 2 amarate de poduri ?

Mai mult de 150.000 euro in niciun caz nu costa, desi si 150.000 euro e prea mult.Si 10,29 milioane euro pentru niste amarate de aparatori de mal? In niciun caz nu poate sa coste mai mult de 1-2 milioane de euro!Ganditi-va logic, sunt bani cu care ar putea sa se ridice lejer un liceu cu toate dotarile si utilitatile si astia vorbesc de consolidarea unor maluri la un lac care-mi ia 25 minute sa-l strabat de jur imprejur, fara sa alerg.Sa se sesizeze cineva!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE