Bucureştenii vor plăti 170 lei pe gigacalorie, potrivit lui OprescuPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seară, referitor la contribuţia bucureştenilor din tariful gigacaloriei, că aceasta va rămâne neschimbată la iarnă, respectiv 170 de lei, restul până la 340 de lei urmând să fie achitat în continuare de municipalitate, ca subvenţie.

Bucurestenii vor plati 170 lei pe gigacalorie
Bucureştenii vor plăti 170 lei pe gigacalorie
Foto: calincorpas.ro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seară, la "Sinteza Zilei", referitor la contribuţia bucureştenilor din tariful gigacaloriei, că aceasta va rămâne neschimbată la iarnă, respectiv 170 de lei, restul până la 340 de lei urmând să fie achitat în continuare de Municipalitate, ca subvenţie.

"Participarea cetăţenilor la plata gigacaloriei nu creşte", a subliniat Oprescu, la Antena 3, după ce a fost întrebat despre o eventuală majorare.

Edilul a adăugat că bucureştenii vor plăti pentru gigacalorie "cât plătesc de cinci ani de zile încoace", respectiv 170 de lei, diferenţa până la tariful de 340 de lei fiind subvenţie acordată de Municipalitate.

"Am încercat acum patru ani şi acum trei ani să explic că sunt oameni care au un nivel de salariu ridicat, nu nesimţit, şi că pot să plătească 320 lei pentru gigacalorie. Mi s-a explicat că fac discriminare", a explicat Oprescu.

Etichete: gigacalorie, gigacalorie bucuresti, preţ gigacalorie, pret gigacalorie bucuresti, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h