Oprescu, despre problema curentă cu încălzirea în Capitală: "7 ani n-au existat problemele astea"Sorin Oprescu a venit miercuri la Tribunalul Bucureşti, la un nou termen din procesul în care este judecat pentru luare de mită, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat. La intrare, le-a spus jurnaliştilor că "Şapte ani de zile nu au existat problemele astea", referindu-se la probleme cu încălzirea şi neînţelegerile curente dintre ELCEN şi RADET.

Oprescu, despre problema curenta cu incalzirea in Capitala: "7 ani n-au existat problemele astea"
Oprescu, despre problema curentă cu încălzirea în Capitală: "7 ani n-au existat problemele astea"
Foto: expunere.com

La intrare in sediul tribunalului, Oprescu a fost intrebat cat de bine a gestionat actualul primar interimar al Capitalei, Razvan Sava, problema incalzirii locuintelor pe timp de iarna si neintelegerile dintre ELCEN si RADET.

"Nu stiu cat de bine a gestionat. Stiu ca sapte ani de zile nu au existat problemele astea. E adevarat cu eforturi si cu o incercare de a rezolva problema asta care vine de undeva din 1995, cu niste datorii din astea aberante care reprezinta penalitati la penalitati", a spus Oprescu, conform Agerpres.ro.

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Directiei Economice din Primaria Generala; Florin Supeala, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti; Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale; Cristian Stanca (fost sofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Mii de bucureşteni din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei nu au avut căldură în calorifere, luni şi marţi.

Etichete: căldură, RADET, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
vasile
06 ian 13:10
+0
VOTURI
-0
7 ani te-ai chinuit sa faci praf RADET si RATB si acum, cand aproape ai reusit, nu prea-ti mai arde sa te bucuri, nu-i asa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE