Oprescu, din nou la instanţă, vineri. Le-a cerut judecătorilor să-l lase să se interneze în spitalSorin Oprescu s-a prezentat, vineri, al Tribunalul Bucureşti unde se află pe rol procesul pentru prelungirea mandatului de arest preventiv. Acest proces a rămas însă fără obiect întrucât, joi, edilul suspendat al Capitalei a fost eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, decizia fiind luată de Curtea de Apel. 

Oprescu, din nou la instanta vineri (Foto captura realitatea TV)
Oprescu, din nou la instanţă vineri (Foto captura realitatea TV)

La ieşirea din Tribunalul Bucureşti, edilul suspendat al Capitalei a anunţat că a depus o cerere prin care le-a cerut magistraţilor să-i permită să se poată interna la Spitalul Marius Nasta, pentru că vrea să-şi facă investigaţii complexe.

Întrebat de jurnalişti cum comentează dosarul UTI, primarul suspendat a dat de înţeles că ştia de problemele cu semafoarele din Bucureşti, precizând că le-a atras atenţia celor de la UTI că s-au rupt cablurile de acum 5-6 luni.

Reamintim că Sistemul ultraperformant de Management al Traficului din București nu a funcționat luni bune, din cauza unor cabluri tăiate accidental, în urma unei lucrări.

Vineri, la Tribunalul Bucureşti ar fi trebuit să se judece prelungirea măsurii arestului preventiv, însă termenul de azi nu mai avea obiect, în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, plasarea lui Sorin Oprescu în arest la domiciliu.

Sorin Oprescu doreşte să se interneze la Spitalul Marius Nasta pentru a efectua investigaţii suplimentare la plămâni care să confirme dacă nodulul descoperit este sau nu cancerigen. 

Edilul suspendat al Capitalei urmează să depună vineri, cererea de internare la Spitalul Marius Nasta. Ieri, Oprescu a fost eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de Curtea de Apel joi, după 24 de ore de deliberări, şi este definitivă. Edilul suspendat are interdicţie să ia legătura cu martorii şi inculpaţii din dosarul în care este acuzat de corupţie. 

Sorin Oprescu a ajuns acasă, cu o limuzină Mercedes.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut! De problemele juridice o să se ocupe domnii avocați" - au fost primele cuvinte spuse de Sorin Oprescu la ieșirea din arest.

Întrebat ce va face acum, că a fost eliberat, Sorin Oprescu a răspuns: "Sincer? Să-mi fac insulina!" Despre perioada petrecută în arest, Oprescu a spus:  "Ușoară n-a fost în niciun caz! VReau să îmi văd de sănătate." Întrebat ce le transmite bucureștenilor, a spus: "Le muțumesc încă o dată. Nu i-am dezamăgit și nu o să îi dezamăgesc niciodată, chiar dacă lucrurile stau așa cum stau în acest moment!"

Avocaţii lui Sorin Oprescu au anunţat de joi că vor cere aviz, după înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, pentru internarea edilului la Spitalul de Pneumoftiologie "Marius Nasta" din Capitală, unde să fie supus unor investigaţii.

Etichete: arest la domiciliu, eliberare arest preventiv, internare, marius nasta, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE