Oprescu i-a făcut cadou vicepreşedintelui american o sculptură evaluată la 820 de dolariCadoul oferit de Oprescu vicepresedintelui american este evaluat la 820 dolari
Cadoul oferit de Oprescu vicepreședintelui american este evaluat la 820 dolari

Cadoul lui Oprescu apare menţionat într-un document al Registrului Federal în care sunt trecute cadourile primite de liderii americani de la demnitari străini în anul 2009, publicat pe site-ul Departamentului de Stat american, scrie mediafax.ro.

Conform documentului, cadoul lui Oprescu, o sculptură în sticlă roşie reprezentând o formă abstractă pe un soclu, însoţită de o plachetă de prezentare, precum şi un set de timbre înrămate, a fost primit de Biden în 28 octombrie 2009. Valoarea cadoului a fost estimată de specialiştii americani la 820 de dolari.

Etichete: cadou, sculptură, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Marcela
22 ian 14:56
+0
VOTURI
-0

Pai vine ditai Vice Presedintele SUA la Bucuresti,si sa plece fara o amintire?Nu se face asa ceva!Cat or fi placut domnului Biden,nu stim,dar Oprescu trebuia sa faca acest gest de curtoazie!

Florin
21 ian 09:44
+0
VOTURI
-0

Astea sunt regulile in SUA!Oprescu,fiind un om de un anumit nivel intelectual,a optat pentru o lucrare de arta si niste timbre,ceea ce a fost o alegere buna!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h