Oprescu laudă entuziasmul celor care au cântat Imnul Bucureştiului, de RevelionPrimaria Capitalei organizeaza petrecere de Revelion in Piata Constitutiei ( Foto: q-blog.ro)
Primăria Capitalei organizează petrecere de Revelion în Piața Constituției ( Foto: q-blog.ro)

''Sunt onorat de numărul mare de oameni care au fost în Piaţa Constituţiei, de bucureştenii şi de toţi românii care au ales să petreacă trecerea dintre ani alături de noi. Dar mai ales sunt bucuros că Bucureştiul este un loc de unde poate reînvia sentimentul de mândrie al acestui popor. Mărturie stă entuziasmul cu care bucureştenii au cântat Imnul Bucureştiului şi nu s-au sfiit să-şi recunoască apartenenţa la acest oraş'', declară primarul Capitalei într-un comunicat.  Imnul Bucureştiului a fost cântat în noaptea dintre ani de Holograf, fiind vorba de o adaptare a cântecului Primăvara începe cu tine - Bucureştiul începe cu tine.

În anul 2011 sunt convins că vom dovedi noi, bucureştenii şi toţi românii, că suntem o naţiune unită şi puternică. La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!'', adaugă primarul Sorin Oprescu,

Etichete: Anul Nou, oprescu, Piata Constitutiei, revelion 2011

0/0 COMENTARII
Ileana
03 ian 14:22
+0
VOTURI
-0

Cuvinte din inima,din partea unui edil-sef care de doi ani si jumatate,le arata bucurestenilor ca ei,locuitorii orasului,sunt prioritatea numarul 1 a lui Oprescu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h