Oprescu, o nouă plângere: "Se foloseşte ACELAŞI AC pentru toţi arestaţii la injecţiile cu insulină"Sorin Oprescu a făcut o nouă plângere cu privire la condiţiile din Arestul Capitalei. Apărătorii susţin că la injecţiile cu insulină este folosit acelaşi ac pentru toţi arestaţii. Iar primarul suspendat al Capitalei a ajuns să se trateze singur în arest pentru că uneori trec şi 2 ore până când un asistent vine să se ocupe de el. Oprescu a rămas fără două flacoane de insulină, după percheziţiile din celula sa. 

Oprescu, o noua plangere: "Se foloseste ACELASI AC pentru toti arestatii la injectiile cu insulina" (Foto digi24.ro)
Oprescu, o nouă plângere: "Se foloseşte ACELAŞI AC pentru toţi arestaţii la injecţiile cu insulină" (Foto digi24.ro)

Rămas şi fără flacoanele de insulină, după percheziţiile din celula sa, Oprescu a depus a patra plângere împotriva conducerii Arestului Central al Poliţiei.

"Domnul Oprescu are o solicitare expresă prin care arată și dorește ca de fiecare dată acul aparatului care masoară glicemia cât și apenul prin care se aplică și introduce insulina în organism să fie schimbat. Până acum cei de aici nu sunt dotați și nu îl schimbă și, conform spuselor sale, se folosește același ac pentru toată lumea", a declarat unul dintre avocaţi, potrivit b1.ro

Sorin Oprescu se plânge în continuare de modul în care este tratat după gratii. Pe lângă faptul că nu primește o dietă adecvată unei persoane care suferă de diabet, avocatul primarului suspendat spune că viaţa lui Oprescu este pusă zilnic în pericol prin neglijenţa celor din Arestul Central.

"Dumnealui e cel care și-o administrează. În asistența unui medic nu poate pentru că programul se termină la ora 16. Au existat cazuri în care dânsul a așteptat o oră și jumătate spre două ca să vină asistentul să poată să-i facă insulina", a mai afirmat acesta.

Etichete: ac injectii, flacoane insulina, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE