Oprescu pentru bucureşteni: Nu mai ieşiţi cu maşina, după ora 20:00Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Primarul a spus că, la acest moment, în Bucureşti au căzut 16 copaci, care au provocat pagube maşinilor sau au îngreunat circulaţia pe anumite străzi şi bulevarde. "În apropiere de Universitate sunt două incidente, e vorba despre un copac căzut la intersecţia dintre Regina Elisabeta şi Calea Victoriei şi despre mai multe cabluri electrice de troleibuze avariate, în apopiere de Casa Armatei. Lucrătorii din zonă aproape au remediat cele două probleme", a explicat primarul.

Oprescu le-a cerut bucureştenilor să nu mai iasă din case, cu maşinile personale, după ora 20. "Important e ca mâine bucureştenii să-şi poată duce copiii la şcoală şi să poată ajunge la serviciu. Astfel, utilajele de deszăpezire trebuie lăsate să-şi facă treaba", a mai spus primarul.

Edilul a mai precizat că, în acest moment, unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor funcţionează normal, circulaţia către ele nu este îngreunată. De asemenea, 70 de persoane fără adăpost au fost adunate şi duse în centre speciale, unde pot mânca şi se pot încălzi, a mai precizat Oprescu.

Etichete: deszăpezire, oprescu, utilaje, zapada

0/0 COMENTARII
dorian
03 feb 12:08
+0
VOTURI
-0

Orice ai face Oprescule nu mai poti sterge tot ce ai facut la primaria capitalei ,o s-a cazi orice masca ai purta

marian21
03 feb 12:08
+0
VOTURI
-0

In sfarsit a facut si Oprescu ceva bun ,dar degeaba nu mai poate spala rusinea la tot ce a facut in calitate de primar al capitalei

john
03 feb 12:07
+0
VOTURI
-0

Asa se conduce un oras in favoarea cetatenilor pacat ca acest lucru se intampla prea tarziu ,acum cand toata lumea stie cat a furat si cat de corupt este ,Oprescu incearca sa creeze o impresie buna dar e prea tarziu zilele ii sunt numarate la primaria capitalei

depp
03 feb 12:06
+0
VOTURI
-0

ar candida de la orice partid are o sansa ,avand in vedere situati lui Oprescu care cu siguranta va cadea din acesta cauza mai misca si el ceva

artur
03 feb 12:06
+0
VOTURI
-0

Asta e o tactica marsava a lui Oprescu ,pe ultima suta de metri incearca s-a para altceva decat este

dan
03 feb 12:06
+0
VOTURI
-0

Este penibil unde sa ajuns din cauza actiunilor si dezinteresului acestui sarlatan pe nume Sorin Oprescu ,care este in cadere libera .Acum incearca s-a se schimbe pe ultima suta de metri

florea
03 feb 12:05
+0
VOTURI
-0

Schimbarea lui Oprescu va aduce ceva in plus indiferent cine va deveni primar .Nu trebuie sa spun nimic despre evolutia lui Oprescu in postura de primar al capitalei ,toata lumea cunoste situatia sau mai bine spus “stagnarea” Bucurestului

nico19
03 feb 12:05
+0
VOTURI
-0

Trebuie s-a ia asemenea masuri de la inceputul mandatului nu acum cand se scufunda cu tot cu corabie

Mihai19
03 feb 12:05
+0
VOTURI
-0

Toti au vazut de ce este in stare aces om si cat de corupt este ,tot ce a facut in ultimii ani a fost sa gaseasca scuze si motive pentru lipsa de proiecte si situatia penibila in care se afla capitala ,nu spun ca alti primari au facut multe dar pe toata durata mandatului lui Oprescu nu s-a miscat nimic

Stancu
03 feb 12:04
+0
VOTURI
-0

Oprescu este un pericol pentru orice cetatean ,schimbarea lui nu poate aduce decat lucruri bune ,oricine altcineva in functia de primar al capitalei ar face diferenta

rayo
29 ian 00:53
+0
VOTURI
-0

E ca si cum ai arunca acul in carul cu fan si dupa aceea te intrebi de ce nu il mai gasesti.

mpd
29 ian 00:52
+0
VOTURI
-0

Sigur vor fi multe drumuri inzapezite si blocate.Ca de obicei decizii marca Oprescu

doris
29 ian 00:51
+0
VOTURI
-0

Oprescu ramane Oprescu.Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic prin asta (si nu! Nu il laud,dimpotriva)

alesia
29 ian 00:49
+0
VOTURI
-0

Degeaba!!!!DEGEABA!!!Vorbeste degeaba Oprescu.ca nu va reusi sa dezapezeasca Bucurestiul pentru ca nu este capabil.

benq
29 ian 00:48
+0
VOTURI
-0

Oprescu urmareste sa se blocheze drumurile pentru a exista mai multe pagube si pt a putea fura el mai mult.

alinush
29 ian 00:48
+0
VOTURI
-0

Oricat s-ar pregati dl Oprescu niciodata nu va reusi sa faca fata pentru ca niciodata nu face fata nici unei situatii.

daniela
29 ian 00:48
+0
VOTURI
-0

Ce sa faca si Oprescu? Se pregateste, dar ramane cu pregatirea ca intotdeauna pentru ca drumurile vor fi inzapezite.

Marius
27 ian 13:06
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul este un dezastru iarna din cauza lui Sorin Oprescu care nu face nimic de ani de zile sa elibereze trotuarele si sa pregateasca echipe operative in fiecare cartier! Nu poti iesi din casa daramite sa te mai aventurezi cu masina! Incredibil!

Tudor
27 ian 13:05
+0
VOTURI
-0

Este inadmisibil ca la primii fulgi de nea capitala Romaniei sa fie paralizata! Oprescu a avut atat timp la dispozitie sa puna ordine in lucruri si sa creeze comandamente de iarna! Probabil spera sa nu ninga de loc si el sa vireze banii de dezapezire firmelor sale de casa fara ca acestea sa faca ceva!

Simion
27 ian 13:05
+0
VOTURI
-0

Ce nenorocire pe capul bucurestenilor sa-l suporte pe acest securist la primaria capitalei. Oprescu are numai SF-uri in cap! Abereaza constant…a devenit penibil! Simte ca pierde alegerile si incearca sa de-a vina pe oricine altcineva pentru dezastrul din primarie. Singura s-a realizare este labirintul din sediul sau…oare de ce aveam nevoie de usi secrete in primarie? Cine intra pe ele si ce se ascunde acolo?!

Ovidiu
27 ian 13:04
+0
VOTURI
-0

Salubritatea in Bucuresti lasa mult de dorit, datorita incapacitatii primarului general de a gestiona eficient problemele edilitare. Oprescu nu gaseste solutii in nici o iarna ca traficul sa nu fie un cosmar din prima zi de ninsoare!

nela
26 ian 19:59
+0
VOTURI
-0

Ti-ai dorii sa nu mai iesim, dar nu putem tu fati treaba si cu noi pe afara, pentru ca altfel nu faci nimic..este jalnic.

edy
26 ian 19:27
+0
VOTURI
-0

Ce primar este asta?? Stia ca vine iarna si uitativa cum arata bucurestiul! Nu iti vine sa iesi din casa din cauza nemetilor! Cum e posibil sa nu face ceva si sa fie pregatit pt orice strop de zapada!

celi
26 ian 19:23
+0
VOTURI
-0

Ati vazut ce e in bucuresti? Cum poate sa spuna ca a bia acum a inceput sa se miste masinile! De la primii fulgi trebuia sa miste utilajele! Nu este posibil asa ceva!

gabi
26 ian 19:22
+0
VOTURI
-0

Oprescu este un primal incapabil cum se poate asa ceva in secolul asta! Cum se poate asa ceva in capital? Unde traim??/ ce pretentii sa mai avem de la celelalte judete!

maria
26 ian 19:18
+0
VOTURI
-0

Automobilele cu care se lauda oprescu abia daca pot sa faca fata! Ca primar al capitalie trebuia sa se candeasca la un plan sa nu fie luat ca in fiecare an prin surprindere! Nu se mai poate asa ceva!

dana
26 ian 19:17
+0
VOTURI
-0

Zici ca suntem in jungle! Pe el nu il intereseaza ca nu merge pe jos sic and merge cu masina cu siguranta are jeep! Noi trebuie sa mergem pe jos ca cu masinile nu avem nicio sansa! Traim intr-o capital condusa de un om incapabil!

gabi
26 ian 14:24
+0
VOTURI
-0

Numai marsavii s-au intamplat in timpul mandatului astuia , parca mai multe ca niciodata. Contracte pe interes , supt de bani de la buget , etc. Abia astept sa vina ziua cand o sa infunde puscaria.

costea
26 ian 14:19
+0
VOTURI
-0

Primar de carton , ai merita sa fi linsat la cate talharii si nedreptati ai facut !!! Asa ne-am saturat de tine , ca de mere acre !

preda
26 ian 14:14
+0
VOTURI
-0

Incep sa ma intreb , sincer , daca acest Oprescu este bun la ceva , pentru ca in scaunul de primar general sigur NU are ce cauta! Poate la aprozar , sa vanda biscuiti si banane..

sabina
26 ian 13:42
+0
VOTURI
-0

iesim cnad vrem oprescu, nu mai ne spune tu noua ce sa facem..fati treaba cum trebuie.

gelu
26 ian 12:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu asta nu e in stare sa faca nimic , el e numai dupa bani. Daca vine spaga si are portofelu` plin , de restul chiar ca nu`l mai intereseaza.

daiana
26 ian 12:48
+0
VOTURI
-0

iesim cu ce vrem oprescu, tu fati treaba cum trebuie nu doar sa dai din gura.

bergo
26 ian 12:08
+0
VOTURI
-0

Nu vrem ceasuri de aur si ghivece de zeci de milioane , ci caldura ieftina si sa putem merge pe trotuar fara sa ne luptam cu muntii de zapada !1

clara
26 ian 12:03
+0
VOTURI
-0

oprescu lasa-ne cu ideile tale proaste, ca ne-am saturat de tine si de ceea ce faci.

stefan
26 ian 11:54
+0
VOTURI
-0

Nenorocitul asta nu va rezolva niciodata problemele Bucurestiului. De ce? Pentru ca nu-l intereseaza nici cat negru sub unghie!

mihai
26 ian 11:34
+0
VOTURI
-0

Oprescu e un primar incompetent care nu stie decat sa paseze responsabilitatea pe umerii altora. Acum o sa declare ca e vina CGMB sau ROMPREST ca nu se poate circula in Bucuresti , numai ca sa scape el de vina!

razvanu
26 ian 10:59
+0
VOTURI
-0

Oprescu isi bate joc de cetateni. Azi abia am reusit sa ies din bloc sa ma duc la munca de nametii care tronau in fata. E posibil asa ceva in ditamai capitala europeana care le laudam ca o avem ?

masir
26 ian 10:43
+0
VOTURI
-0

Cel mai incompetent primar pe care l-a avut orasul asta vreodata Oprescu il cheama. Pai cum e posibil ma ca in centrul orasului sa te dai cu schiurile practic si ei sa nu faca nimic??

radyuy
26 ian 10:34
+0
VOTURI
-0

Deszapezire? Ha , ce gluma buna! In tot orasul nu se poate circula , de ce? Pentru ca municipalitatea a fost prinsa in ofsaid , ca in fiecare iarna

bogdan
26 ian 10:28
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu este un primar de carton , mereu incompetent si pe langa problema. E a nu stiu cata oara cand din cauza ninsorii se blocheaza tot orasul si e numai vina lui!

andrei
25 ian 22:49
+0
VOTURI
-0

oprescu ar trebui ca aceasta treaba sa fie facuta si in timpul zile, ca sa nu aiba timp sa se depuna zapada.

cristina
25 ian 19:53
+0
VOTURI
-0

Ca de obicei domnul Oprescu nu este bun de nimic a dat putina zapada si uite nu se mai poate circula, totul este sub zapada, primarul lui peste nu este bun de nimic. Sa ne lase cu minciunile.

Andrei
26 ian 21:04
+0
VOTURI
-0

Daca nu stii, de ce vorbesti? Serios...au umblat utilajele pe drumuri si in timpul zilei!

claudiu
25 ian 16:03
+0
VOTURI
-0

de ce sa nu mai iesim ca sa poti sa cureti si tu strazile?? ninge de aseara si nu ai facut nimic, ca in fiecare an dealtfel.

Costel Comsa
25 ian 12:35
+0
VOTURI
-0

O cerere de bun simt din partea unui om responsabil,asa cum este Sorin Oprescu!Sunt curios cati bucuresteni se vor conforma!

Alina
26 ian 21:03
+0
VOTURI
-0

Sunt si eu curioasa cati vor asculta. Eu cred ca nu mai mult de 40%. Asa-i romanu`....face prostii, dupa care stie doar sa se planga si sa dea vina pe altii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE