Oprescu răspunde reproşurilor făcute de noul primar: "Trebuie să spună şi doamna Firea câte ceva"Sorin Oprescu a comentat declaraţiile făcute de Gabriela Firea joi, conform căreia "în Bucureşti sunt obiective de investiţii deschise care sunt în stadiu incipient de peste zece ani de zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat".

Oprescu raspunde reprosurilor aduse de noul primar: "Trebuie sa spuna si doamna Firea cate ceva"
Oprescu răspunde reproşurilor aduse de noul primar: "Trebuie să spună şi doamna Firea câte ceva"
Foto: realitatea.net

Sorin Oprescu a fost prezent vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru judecarea unei cereri din dosarul în care este cercetat. La ieşirea din sediul instanţei, fostul primar al Capitalei a reacţionat la declaraţia făcută de Gabriela Firea, joi seară, la ceremonia de învestire în funcţia de primar. Aceasta a spus că “în Bucureşti sunt obiective de investiţii deschise care sunt în stadiu incipient de peste zece ani de zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat ”.

“Trebuie să spună şi doamna Firea câte ceva. Întotdeauna trebuie să încerci să te caţeri pe predecesor. Mai cu grijă. Nu îmi afectează stima pentru dânsa. Înţeleg şi eu multe lucruri, dar până la un punct”, a declarat Oprescu, conform mediafax.ro.

Gabriela Firea a declarat joi seară că în Bucureşti "vom intra, din păcate, în cartea recordurilor la exemple 'aşa nu'".

"În ceea ce mă priveşte, niciun obiectiv de investiţii nu îşi va mai depăşi termenele stabilite, pentru că în mandatul meu niciun contract nu se va mai semna în Primaria Capitalei fără penalităţi usturătoare pentru toţi cei care cred că vin să participe la licitaţii pentru primărie, pe urma subcontractează lucrarile şi lasă Capitala în şantier", a spus Firea.

Întrebat dacă Firea ar putea fi o „gospodină mai bună”, Sorin Oprescu a precizat :“Este interpretarea pe dos a sintagmei- dacă vrei să afli ceva, vorbeşte cu o femeie. Dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu un bărbat”.

Etichete: firea, investiţii Bucureşti, oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE