Subvenţiile pentru căldură vor fi acordate în funcţie de veniturile bucureştenilor, în 2011In 2011, Primaria Capitalei va subventiona energia termica pentru populatie in functie de venit (Foto: stiride10.ro)
În 2011, Primăria Capitalei va subvenţiona energia termică pentru populaţie în funcţie de venit (Foto: stiride10.ro)

Bucureştenii care depăşesc plafonul de venituri impus de primărie vor plăti preţul întreg al gigacaloriei, care este de peste 300 de lei, a spus primarul general, citat de NewsIn.

În cazul bucureştenilor cu venituri mai mici, Primăria Capitalei va stabili plafoane pentru acordarea ajutoarelor de încălzire. În cazul celor cu venitul minim pe economie subvenţia ar putea fi şi de 100%.

Conform calculelor făcute de edili, în Bucureşti, preţul subvenţionat unei gigacalorii va urca de la 124 lei, cât este în prezent, până peste 300 de lei.

Jumătate din populaţia Capitalei va plăti mai mult pentru apă caldă şi căldură, care nu vor mai fi subvenţionate, potrivit primarului general Sorin Oprescu. Primarul a afirmat că de subvenţii au nevoie doar 46-48% dintre bucureşteni.

Etichete: Bucureşti, căldură, gigacalorie, pret, Sorin Oprescu, subvenţie

0/0 COMENTARII
Nicu
09 feb 11:04
+0
VOTURI
-0

Efortul financiar pe care Oprescu si Primaria l-au facut in iarna 2010/2011,nu se mai poate repeta si in viitorul sezon rece.Era de asteptat!Acum,cea mai dificila parte a problemei va fi stabilirea plafonului de venituri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE