Oprescu susţine că i se pun piedici politice la construirea bulevardului Uranus. Prefectul îl acuză de incompetenţăConstructia bulevardului Uranus a fost contestata de mai multe ori in instanta
Construcția bulevardului Uranus a fost contestată de mai multe ori în instanță

"Probabil că prefectul a simţit datoria să aibă câteva limbi de catifea pentru conducerea de partid şi de stat", a spus edilul-şef Oprescu, citat de newsin.ro.

Potrivit lui Oprescu, la tronsonul respectiv se săpase până la şapte metri şi se introdusese canalizare, iar "cineva, probabil, a simţit nevoia să îi enerveze şi mai mult pe şoferii bucureşteni". Primarul general spune că, în aceste condiţii, lucrările de construire a bulevardului sunt întârziate cu circa şapte luni.

Pe de altă parte, prefectul Capitalei - Mihai Atănăsoaei consideră că demersul său, prin care a solicitat instanţei de judecată suspendarea autorizaţiei de construcţie pentru tronsonul II al proiectului Uranus-Berzei, până la soluţionarea pe fond a acţiunii de anulare a PUZ-ului introdusă de ONG-uri, s-a făcut ca urmarea a solicitării exprese a Inspectoratului de Stat în Construcţii.

"Constat că, de fiecare dată când primarul general nu este capabil să ducă la bun-sfârşit un proiect anunţat cu surle şi trâmbiţe, fuge sub fusta politicului, căutând alţi vinovaţi", a declarat prefectul.

Tot Oprescu, a declarat, vineri, că îl va acţiona în judecată pe preşedintele Ordinul Arhitecţilor din România, Șerban Țigănaş, pentru că acesta a blocat în justiţie lucrările la bulevardul Uranus.

Bulevardul Uranus, care este realizat pentru fluidizarea traficului, va face legătura între Piaţa Victoriei şi Palatul Parlamentului.

Citeşte şi Scandal pe Bulevardul Uranus: ONG-urile spun că Oprescu halucinează, primarul le cere despăgubiri

Etichete: Bulevardul Uranus, Mihai Atănăsoaei, prefect, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Relu
09 iun 14:57
+0
VOTURI
-0

Domnu' Ctlin de mai sus, cat luati pentru aceste postari? Am gasit acelasi mesaj, identic la virgula, si pe alte site-uri. Sa traiesti!

George
09 iun 15:39
+0
VOTURI
-0

Mai Relutule,Ctlin are perfecta dreptate. Era o zona INFECTA.. bun acum e numai praf sau noroi... dar trebuie sa-i multumim Stapanei Atotstiitoare ca prelungeste calvarul. Pe santierul acela chiar se muncea... dar de acum nu se stie, din cauza gastii care spune ca salveaza Bucurestiul..Vede-le-as facand trotuarul, in frunte cu coana Leana, pentru pestii care-si faceau veacul prin zona!!

catalin
10 iun 09:13
+0
VOTURI
-0

Domnule Relu va rog respectuos sa enumerati site-urile pe care ati gasit postarile mele.

Sa verifice toata lumea.Poate sunt un om pus sa bage strambe.Poate si zona Buzesti era una deosebita si am vazut eu altceva.

Va multumesc

ctalin
08 iun 12:43
+0
VOTURI
-0

Alea erau cladiri? Poate nu ai trecut prin zona in ultimii 10 ani. Iti este frica sa treci pe langa ele. Ai sanse mari sa iti cada in cap.

Cu parere de rau trebuie sa spus ca zona este terminata total.Poate ii schimba putin fata.

Nu stiu de ce unii se tot impotrivesc pe zona aia.

Este printre cele mai urate zone de prin Bucuresti.Vreti nu vreti trebuie facut ceva acolo.

didi
07 iun 17:43
+0
VOTURI
-0

Oprescu mai are putin si ii da pe toti in judecata ca nu il lasa sa faca bulevardul incalcand legea, demoland cladiri pentru care nu s-a dat verde la demolari de catreministerul culturii si facand lucrari de mantuiala pe care inspectoratul in constructii nu le aproba.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE