Oprescu vrea să preîntâmpine inundaţiile: "Până la sfârşitul anului Chitila Triaj va avea canalizare"Sorin Oprescu a verificat acţiunea de ridicare a zăpezii din una din zonele cu risc major de inundaţii: Chitila Triaj, aflată în prelungirea cartierului Giuleşti Sârbi. Aici nu există canalizare şi mai toate drumurile nu sunt asfaltate, astfel că din cauza ninsorilor abundente şi temperaturilor ridicate anunţate de meteorologi, în următoarea perioadă, exista mari şanse ca întreg cartierul să fie inundat. Pe lângă ridicarea zăpezii şi transportarea zăpezii în alte zone, Oprescu a dispus ca şi echipele ApaNova să fie în alertă şi să intervină cu utilaje în caz de necesitate. „În Sectorul 4 erau inundaţii în Zabrauti, Progresul, Apărătorii Patriei. Anul ăsta ne mutăm în Sectorul 2. În total au mai rămas 28 de străzi destul de lungi care sunt din pământ ca să terminăm cu tot ce înseamnă gaze şi canalizare în Bucureşti. La sfârşitul anului Chitila Triaj va avea canalizare”, a promis primarul general.

ApaNova, în ALERTĂ: au fost instaurate “patrulele de apă”

Potrivit Primăriei Generale, zonele fără canalizare din Sectorul 1 sunt Chitila-Triaj, strada Aeroportului, strada Raiciu, Iordan, în Sectorul 2 zona Plumbuită, strada Colentina, Petricani, în Sectorul 3 Drumul intre Tarlalale, în Sectorul 4 strada Dumitru Brumărescu, zona Gării Progresul, Berceni depoul IMGB, în Sectorul 5 Bucureşti - Măgurele, Vârtejului, Dantelei, Ifigeni, Nutu Ioan, Mândreşti, Drumul Mărăcineni, Ghindari, iar în Sectorul 6 Bulevardul Uverturii, pasajul Lujerului între liniile de tramvai, şoseaua Virtuţii, strada Murelor şi strada Guliver. De altfel, potrivit Primăriei Generale, dacă zăpada căzută în Bucureşti s-ar topi brusc, ar rezulta peste 54 de milioane de metri cubi de apă.

Etichete: canalizare, inundaţii, oprescu, zapada, zone

0/0 COMENTARII
Un alt bucurestean
25 feb 10:13
+0
VOTURI
-0

Doamne cum mai pot bucurestenii pune botu' la astfel de gargarist. Numai cu televiziunile dupa el. Oprescule incearca sa mergi fara televizuni ca orice bucurestean pe trotuarele pline de gheata ,jeg si tarmoceala sa vedem daca tie iti place cum arata acestea si hainele dupa tine in aceasta''capitala jeg europeana''. Astept raspuns dupa aceasta ''aventura''

dinu
25 feb 09:27
+0
VOTURI
-0

televiziunea a fost adusa acolo unde era un bloc

reabilitat de curind de primaria de sector.

daca va continuati drumul pe ulita chitila triaj

intalniti ulitele naturalistilor,cimpul cu maci ,

murfatlar, cupsani care sint cu gropi de iti rupi

picioarele .cind ploua ai nevoie de bocanci si vara.

apa potabila nici pomeneala.

puturile sint infestate.

impozite ca pe bul.magheru.

Slick
24 feb 22:24
+0
VOTURI
-0

Pana la sfarsitul carui an?

dinu
24 feb 21:26
+0
VOTURI
-0

alt primar care promite marea cu sarea

Rusoiu
25 feb 15:31
+0
VOTURI
-0

Problema este ca Oprescu chiar face ceea ce promite!De asta au si pedelacii boala pe el si isi pun sclavii din CGMB sa nu ii aprobe bugetul!

dinu
24 feb 21:25
+0
VOTURI
-0

strazile murfatlar, campul cu maci, cupsani si naturalistilor de ce nu le-a vizitat ? ca sant tot acolo dar nu putea sa intre ca ramanea jeep-ul intepenit.

dinu
24 feb 21:24
+0
VOTURI
-0

strazile murfatlar, campul cu maci, cupsani si naturalistilor de ca nu le-a vizitat ? ca sant tot acolo dar nu putea sa intre ca ramanea jeep-ul intepenit.

upc
25 feb 12:47
+0
VOTURI
-0

Pai sa faca , dar sa nu-i puna astia de la CGMB bete-n roate , cum fac ei de obicei. Sa fie lasat sa munceasca , nu sa fie oprit si dup-aia judecat ca nu face nimic!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h