Sistarea alimentării cu apă în blocurile cu restanţieri, interzisă prin legeFurnizorii de utilități nu vor mai putea sista alimentarea cu apă la asociaţiile de proprietari care înregistrează restanţe. 

Oprirea apei in blocurile restantiere, interzisa prin lege
Oprirea apei în blocurile restanţiere, interzisă prin lege

Deputaţii vor să interzică oprirea apei la blocurile cu restanţieri. Potrivit unui proiect de act normativ care completează Legea serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, "operatorii nu mai au dreptul să sisteze furnizarea serviciului de alimentare cu apă, iar debitele utilizatorilor care nu achită contravaloarea serviciilor vor fi recuperate în instanţă", scrie ziarulring.ro. 

"Aceste companii care învârt sute de milioane de euro au posibilitatea unui lobby foarte puternic şi va trebui să fim foarte insistenţi ca acest proiect să treacă la Camera Deputaţilor. Am semnale că aceste companii nu-şi doresc asta, ci vor în continuare să-i chinuie pe oameni. Profită de faptul că-i pun pe locatarii unei scări sau ai unui bloc să se certe între ei", a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu, iniţiatorul proiectului legislativ.

Etichete: apă potabilă, asociaţie de proprietari, restanțieri, sistare apă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE