Orange România are peste 10 milioane de clienţi. Cei mai mulţi folosesc cartele PrePayOrange România a înregistrat în primul trimestru al anului venituri de 235,5 milioane de euro, în creştere cu 6,5% faţă de perioada similară a anului trecut, operatorul telecom raportând 10.009.000 de clienţi din care 48,2% abonaţi şi 51,8% utilizatori ai serviciilor PrePay, a anunţat marţi compania.

Orange Romania are peste 10 milioane de clienti. Cei mai multi folosesc cartele PrePay
Orange România are peste 10 milioane de clienţi. Cei mai mulţi folosesc cartele PrePay

Serviciul Orange TV a înregistrat 294.000 de abonaţi, cu o creştere de 54,5% comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar la Orange TV Go numărul de descărcări şi actualizări ale aplicaţiei a ajuns 1,8 milioane, în creştere cu 11% faţă de sfârşitul lui 2015.

„Rezultatele din primul trimestru al anului 2016 continuă performanţa susţinută pe care am avut-o în ultimii ani, prin investiţii eficiente, servicii inovatoare şi, în acelaşi timp, prin atenţia concentrată asupra aşteptărilor clienţilor, într-o perioadă în care evoluţia digitală a venit cu oportunităţile şi cu provocările ei. Prin toate acestea, am urmărit să oferim calitate de top în piaţă pentru serviciile de telecomunicaţii mobile, calitate pe care clienţii o vor regăsi în curând şi în toată suita de servicii pentru acasă, precum serviciile de internet fix şi televizune prin cablu.", a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România, citat de Ziarul Financiar. 

Traficul de internet pe mobil s-a dublat faţă de primul trimestru al lui 2015, iar traficul de date 4G a crescut de 4 ori în aceeaşi perioadă, această evoluţie fiind susţinută şi de vânzările de 2 ori mai mari de tablete. Peste 60% dintre clienţi au optat pentru o tabletă 4G.

Numărul de smartphone-uri vândute a urcat cu 30%, ceea ce înseamnă că ponderea clienţilor care preferă să achiziţioneze telefoane inteligente a crescut de la 50% la peste 75% în 2016. În ceea ce priveşte ponderea telefoanelor 4G în totalul smartphone-urilor vândute, la sfârşitul lunii martie, 75%  erau dispozitive compatibile 4G, faţă de perioada similară de anul trecut când ponderea era de 50%.

Etichete: abonati, cartele prepay, clienti, Orange Romania, raportare, trafic internet, venituri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE