Orange TV introduce în grilă un nou canal HDOrange a anuntat marti ca ofera in premiera prin serviciul sau de televiziune un nou canal TV in format High Definition (HD), Motorvision HD. 

Orange a introdus un nou canal HD in grila de programe
Orange a introdus un nou canal HD în grila de programe
Foto: mobillisimo.ro

Motorvision HD include cele mai recente emisiuni despre lansarile din lumea auto, masini sport, masini de colectie, automobile de lux, prototipuri, dar si emisiuni despre motociclete sau barci de viteza. Postul ofera si cele mai noi informatii despre competitiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge sau Superstars World, scrie HotNews.ro.

Canalul este oferit in cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale romanesti si internationale, dintre care 37 in format HD. Tariful pachetului porneste de la 8,4 euro, pret disponibil pentru abonatii la serviciile de telefonie Orange.

Orange a anuntat la data de 11 iunie, intrarea pe piata TV din Romania, prin servicii care vor putea fi receptionate atat prin satelit, cat si prin internet pe PC-uri, laptopuri si in curand si pe tablete si smartphone-uri, prin reteaua mobila 4G.

Liderul pietei de telefonie mobila ofera 100 de canale TV, dintre care peste 40 sunt in format HD, mai multe decat prin orice alta platforma DTH din Romania, iar dintre acestea, 26 de canale sunt oferite in premiera pe piata locala.

Etichete: orange tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h