Stick-ul de la Orange care conectează telefonul la smartphone și la tabletăOrange lanseaza un stick care aduce programele Orange TV pe orice televizor, transformandu-l intr-unul inteligent. Stick-ul conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomandă. România este prima țară in care Orange lanseaza acest serviciu.

Orange TV iti transforma televizorul intr-unul inteligent
Orange TV iti transforma televizorul într-unul inteligent

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor, scrie gadgetreport.to.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

00 de clienți Orange au fost invitaţi să testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Nu este prima dată când Orange îi implică pe clienţi în testarea produselor sale, pentru a se asigura că ele răspund diferitelor nevoi sau situaţii de utilizare. Metoda a fost folosită şi înainte de lansarea serviciului Orange TV, în 2012.

Etichete: Orange, orange tv, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE