Orange, Vodafone, Cosmote şi RCS&RDS fac recrutări în Bucureşti. CE LOCURI DE MUNCĂ SUNT VACANTEMarii operatori telecom din România, Orange, Vodafone, Cosmote și RCS&RDS fac angajări în București. Posturile vacante în această perioadă la marii operatori de telecomunicații sunt disponibile atât pentru cei care au studii superioare și experiență relevantă în domeniu, cât și pentru absolvenții de liceu, care nu au mai lucrat până acum în acest sector.

Marile companii de telecom din Romania au, in total, peste 50 de posturi disponibile in Bucuresti
Marile companii de telecom din România au, în total, peste 50 de posturi disponibile în București
Foto: purdue.edu

În această perioadă, marile companii din sectorul de telecom din România au la dispoziție câteva zeci de locuri de muncă vacante numai în București. Posturile se adresează, în mare parte, inginerilor în telecomunicații, dar și celor care au doar studii medii finalizate. B365.ro vă prezintă lista tuturor locurilor de muncă disponibile în București la marile companii de telecomunicații.

Locuri de muncă vacante la Orange

Orange recrutează în Bucureşti un expert IP Network. Pentru a aplica la acest job trebuie să aveţi, printre altele, minim 3 ani experienţă într-o poziţie similară, cunoştinţe solide de proiectare, operare şi depanare reţele IP, experienţă solidă în proiectarea şi implementarea de reţele IP pe baza protocoalelor de rutare (BGP, IS-IS, OSPF, EIGRP, RIP), bune cunoştinţe în domeniul arhitecturii reţelelor mobile: 2G, 3G, LTE. De asemenea, candidaţii ideali pentru acest post au spirit de echipă, abilităţi analitice şi sunt orientaţi către client şi către rezultat. Detalii suplimentare despre acest loc de muncă, la care puteţi aplica până pe 16 august, găsiţi aici.

Dacă aveţi, printre altele, cunoştinţe solide de comunicare în limba engleză (scris şi vorbit), bune abilităţi de utilizare a calculatorului, capacitatea de naviga printre mai multe sisteme din suita Microsoft Office şi capacitatea de a rezolva problemele puteţi aplica pentru postul de Customer Care Representative & Retention & Loyalty Representative la Orange România. Detalii suplimentare despre acest post, valabil până pe 4 septembrie, găsiţi aici.

Orange România caută şi o persoană pentru funcţia de Business Intelligence & Data Analyst. Vă calificaţi pentru acest post dacă sunteţi absolvenţi de studii superioare, aveţi cunoştinţe bune de limba engleză (franceza constituie un avantaj), aveţi aptitudini de planificare şi organizare, dar şi bune competenţe analitice şi de comunicare. Mai multe detalii despre competenţele profesionale solicitate de companie pentru acest post, valabil până pe 16 august, găsiţi aici.

Absolvenţii de facultate care au cunoştinţe de bază SQL, cunoştinţe CRM, fluenţă în limba engleză şi, de preferat cunosc limba franceză sau spaniolă, pot aplica pentru poziţiile de ACRM Support Specialist şi OCRM Support Specialist la Orange. Cele două posturi sunt valabile pentru o perioadă determinată de 1 an. Mai multe detalii despre aceste joburi disponibile până pe 16 august găsiţi aici şi aici.

Dacă aţi absolvit studii superioare în domeniul telecomunicaţiilor şi aveţi minim 1-2 ani de experienţă relevantă în domeniul Telecomunicaţii IP şi cel puţin o calificare tehnică (CCNA sau CCNP), cunoaşteţi bine suita MS Office şi aveţi fluenţă în utilizarea limbii engleze, atât la nivel scris, cât şi verbal, puteţi aplica pentru postul de Convergent Solution Operations Engineer în cadrul Orange. Data limită la care vă puteţi trimite aici CV-urile pentru acest job este 24 august.

Tot la Orange vă puteţi angaja pe postul de inginer supraveghetor. Pentru a ocupa această funcţie trebuie să fiţi absolvenţi de studii superioare în informatică sau telecomunicaţii, să aveţi experienţă anterioară în IT şi/sau Telecom într-un mediu operaţional, să aveţi cunoştinţe foarte bune de reţelistică, MS Office, fluenţă în limba engleză (franceza prezintă un avantaj) şi să aveţi cunoştinţe ITIL, dar şi expertiză în procesul de supraveghere. Mai multe detalii despre acest post, valabil până pe 18 august, găsiţi aici.

Operatorul telecom Oange mai caută şi un inginer reţelistică cu minimum 3 ani experienţă într-o poziţie similară, cunoştinţe solide în proiectarea, operarea şi depanarea reţelelor, experienţă solidă în proiectarea şi implementarea reţelelor pe baza protocoalelor de rutare (BGP, IS-IS, OSPF, EIGRP, RIP). Pentru această poziţie se mai cer, printre altele, aptitudini analitice, orientare către client şi către rezultat, dar şi spirit de echipă. Detalii suplimentare despre acest post, valabil până la 1 septembrie găsiţi aici.

Persoanele cu studii universitare, cunoştinţe MS Office şi fluenţă în limba engleză, dar şi cunoştinţe bune de limba franceză pot aplica pentru postul de asistent manager la Orange. Pentru a putea aplica la acest post trebuie să aveţi spirit de echipă şi de cooperare, să fiţi orientaţi către rezultat, să aveţi spirit de iniţiativă şi proactivitate, flexibilitate şi abilităţi de comunicare. Dacă vreţi să aplicaţi pentru acest post puteţi trimite CV-urile aici până pe 21 august.

Operatorul telecom Orange angajează şi un PHP Software Developer. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi diplomă de licenţă în informatică sau într-un domeniu asociat, cunoştinţe Oracle, MySQL, SQL şi web development (Apache, PHP, JavaScript) şi cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat, dar şi cunoştinţe elementare de limba franceză. CV-urile pentru acest post pot fi trimise aici până pe 6 septembrie.

Vodafone vânează ingineri

Vodafone face recrutări în această perioadă pentru postul de national account manager. Pentru a aplica la acest post trebuie să aveţi studii superioare, un succes dovedit în domeniul vânzărilor pentru o perioadă de minimum trei ani, capacitatea de a lucra bine în limba engleză, să aveţi bune aptitudini de comunicare şi puternice abilităţi de execuţie şi experienţă semnificativă în industria telecom sau în IT. Dacă doriţi să aplicaţi pentru acest post puteţi trimite CV-urile aici până pe 25 august.

O altă poziţie deschisă la Vodafone este cea de HR Business Partner. Cerinţele pentru acest loc de muncă sunt următoarele: studii superioare, experienţă în gestionarea unor proiecte mari de transformare, aptitudini solide de relaţionare şi consultanţă, experienţa anterioară în HR sau expunerea la proiecte din domeniul resurselor umane şi masterul în Resurse Umane/Management/Schimbări Orzanizaţionale sunt de preferat pentru acest post. Detalii suplimentare despre acest loc de muncă, la care puteţi aplica până pe 6 septembrie, găsiţi aici.

Dacă vreţi să lucraţi ca referent resurse umane la Vodafone trebuie să aveţi studii medii, curs Inspector Resurse Umane autorizat de Ministerul Muncii, competenţe PC (Word, Excel), cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat. De asemenea, experienţa în Resurse Umane, experienţa pe post (3 – 6 luni) şi certificarea HRM consituie un avantaj pentru acest job. Dacă vreţi să aplicaţi la postul de referent resurse umane la Vodafone puteţi trimite CV-urile aici până pe 6 septembrie.

Vodafone angajează, în această perioadă, şi un inginer pentru raportare trafic şi performanţa reţelei. Cei care vor să aplice aici la acest post, până pe 6 septembrie, trebuie să fie absolvenţi de studii superioare (Universitatea Politehnică sau echivalentul acesteia), certificate şi cursuri specifice, 3 ani de experienţă într-o poziţie similară într-o poziţie similară în cadrul unei companii de telecom, cunoştinţe despre arhitecturi de voce şi date şi topologii (interfeţe, protocoale, servicii) şi domeniul de date (arhitectura 2G/3G şi ISPs), cunoştinţe avansate SQL, cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional şi vocabularul tehnic, excelente abilităţi de comunicare verbal şi în scris, excelente abilităţi analitice.

Dacă aveţi diplomă universitară în domeniul IT / tehnic, abilități analitice și de planificare, cunostințe despre dezvoltarea, configurarea și instalarea sistemelor informatice, cunoştinţe de SQL şi experienţă cu cel puţin un sistem de gestionare baze de date (Oracle, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, etc), sunteţi foarte entuziaşti, creativi, cu spiritul antreprenorial şi dorinţa de a inova şi de a îmbunătăţi, aveţi fluenţă în utilizarea limbii engleze (atât în scris cât şi vorbit), bune abilități de comunicare şi colaborare cu ceilalți colegi, capacitatea de a lucra în condiții de stres şi flexibilitate în tratarea schimbărilor puteţi aplica pentru postul de analist sistem la Vodafone. Tot pentru acest job, la care puteţi aplica aici până pe 5 septembrie, o bună cunoaştere a standardelor web şi arhitecturi J2EE constituie un plus.

Vodafone mai angajează şi un inginer MPC (Mobile Packet Core) Control Plane. Vă calificaţi pentru acest post dacă aveţi, printre altele, studii superioare în inginerie sau într-un domeniu echivalent, cunoştinţe şi experienţă în domeniul telecom, 2-3 ani experienţă pe un post similar, abilităţi analitice şi de comunicare, spirit de echipă şi cooperare, cunoaşteţi bine limba engleză şi aveţi o atitudine pozitivă şi proactivă. Detalii suplimentare despre acest loc de muncă, valabil până pe 2 septembrie, găsiţi aici.

Tot la Vodafone puteţi aplica, până pe 2 septembrie, pentru postul de inginer Mobile Core Strategy. Pentru a aplica la acest job trebuie să aveţi, printre altele, studii universitare în inginerie sau într-un domeniu echivalent, 1-2 ani experienţă în activităţi de inginerie la companii de profil, să veniţi cu propuneri inovatoare în activităţile întreprinse, să fiţi foarte bine organizaţi, să vorbiţi fluent limba engleză şi să aveţi aptitudini foarte bune de comunicare. Detalii suplimentare despre acest post, disponibil până pe 2 septembrie, găsiţi aici.

Operatorul telecom Vodafone mai angajează şi un inginer raportare trafic și un inginer pentru segmentul de traffic modelling. Pentru a aplica la unul din cele două posturi trebuie să fiți absolvent de studii universitare (Universitatea Politehnică sau echivalentul acesteia), cu certificate şi cursuri specifice, 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară într-o poziţie similară în cadrul unei companii de telecom, să aveți cunoştinţe despre arhitecturi de voce şi date şi topologii (interfeţe, protocoale, servicii) şi domeniul de date (arhitectura 2G/3G/4G şi ISPs), cunoştinţe avansate SQL, cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional şi vocabularul tehnic, excelente abilităţi de comunicare verbal şi în scris, excelente abilităţi analitice. Dacă vreţi să aplicaţi pentru unul din cele două posturi puteţi depune CV-urile aici și aici până pe 1 și, respectiv, 2 septembrie.

Vodafone mai caută şi un inginer aplicaţii IN, absolvent de studii superioare, cu experienţă de 3-4 ani în management baze de date, cu aptitudini tehnice, în special în ceea ce priveşte protocoalele IN şi IMS, reţeaua Core şi protocoale similare, soluţii IVR, orientat puternic către rezultat şi optimizarea bugetului şi cu abilităţi de negociere. Detalii suplimentare despre acest post, valabil până pe 2 septembrie, găsiţi aici.

Până pe 29 august, absolvenții de studii superioare în electronică, telecomunicații, automatică sau informatică pot aplica pentru postul de inginer configurare rețea, disponibil la Vodafone. Pentru acest loc de muncă trebuie să aveți cunoștințe specifice în domeniu, să aveți aptitudini analitice și să puteți asimila rapid informațiile, să aveți cunoștințe avansate Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word), să cunoașteți bine limba engleză (cunoștințele de bază de limba germană constituie un avantaj). Detalii suplimentare, privind competențele specifice acestui post găsiți aici.

Vodafone mai caută în această perioadă și un inginer pentru soluții de mesagerie. Candidații ideali pentru acest post sunt absolvenți de studii superioare, au o experiență anterioară de cel puțin 2-3 ani într-o companie care activează în sectorul telecom (operator sau furnizor), cunosc limba engleză la un nivel avansat, au capacitatea de a înțelege nevoile de marketing și evoluția pieței de referință și sunt capabili să lucreze într-un mediu internațional. Mai multe detalii despre acest post, disponibil până pe 2 septembrie, găsiți aici.

Un alt post disponibil în această perioadă la Vodafone este cel de inginer pentru departamentul Solutions Support. Cei care vor să aplice pentru acest job trebuie să aibă diplomă universitară (profil ingineresc), să aibă o experiență de 3-4 ani de lucru cu soluții de date/voce pentru clienți de business, să aibă o experiență de 3-4 ani de lucru cu tehnologii IP, să se poată ocupa de activitatea de troubleshooting pentru soluții clienți de business, să aibă cunoștințe și experiență networking (MPLS, protocoale de rutare dinamică, QoS) Voce TDM și IP, certificare CISCO (CCxA mandatoriu, CCxP constituie un avantaj), că cunoască limba engleză și să aibă abilitatea de a învăța noi tehnologii într-un ritm rapid. CV-urile pentru acest post pot fi trimise aici până pe 1 septembrie. 

Vodafone mai are disponibile alte 10 posturi pentru cei care vor să lucreze ca reprezentanți relații clienți și 15 posturi de consultanți retenție clienți. Pentru a aplica la unul din aceste locuri de muncă vacante până la 13 septembrie și, respectiv, 26 august, trebuie să aveți abilități foarte bune de comunicare și relaționare, să aveți abilități de convingere și negociere, să dați dovadă de orientare către client, să aveți bune abilități de lucru pe calculator (Microsoft Office), să puteți asimila rapid informațiile, să fiți toleranți la stres și rezistenți la rutină, să aveți cunoștințe medii de limba engleză și să fiți absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat. Detalii suplimentare despre aceste posturi găsiți aici și aici.

Cosmote caută ingineri începători

Dacă aveți studii superioare în electronică, telecomunicații sau într-un domeniu înrudit, minimum 2 ani experiență în telecomunicații sau informatică, aveți cunoștințe de medii de Microsoft Office și limba engleză, cunoștințe avansate în sisteme de comutare, cunoștințe medii de rețelistică și transmisie date și puteți lucra cu anumite sisteme de operare sau aplicații, precum SUN Solaris, Unix sau Windows, puteți aplica pentru postul de inginer Core Switching Support, inginer Base Station Support sau inginer junior Core Transmission Support, disponibile la Cosmote până pe 8 septembrie și, respectiv, 16 august. Mai multe detalii despre acest joburi găsiți aiciaici și aici.

Cosmote mai caută și un inginer începător pentru planificare radio. Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de Electronică - Telecomunicații, are cunoștințe solide privind modelele de propagare radio folosite în GSM/UMTS, înțelege foarte bine arhitectura rețelelor celulare de telecomunicații, are cunoștințe bune de limba engleză și deține permis de conducere categoria B. Cei care vor să aplice pentru acest job, disponibil până pe 25 august, pot depune CV-urile aici.

Un alt post disponibil la Cosmote este cel de after sales executive. Jobul se adresează celor care au cel puțin un an experiență în departamentul Customer Care al unei companii din domeniul telecom, studii medii (studiile superioare în domeniul economic reprezintă un avantaj), cunosc bine suita Microsoft Office (Word, Excel), au permis de conducere categoria B și pot vorbi fluent în limba engleză. Mai multe detalii despre acest loc de muncă, vacant până pe 11 septembrie, găsiți aici.

Cosmote mai angajează și un inginer pentru departamentul Mobile Data Services. Dacă vreți să aplicați pentru acest post trebuie să fiți absolvenți de studii superioare, de preferat în telecomunicații sau informatică, să aveți cunoștințe medii privind serviciile mobile de date, serviciile web și sistemele de operare Unix/Linux, să aveți aptitudini analitice și de depanare foarte bune, să fiți comunicativ și cu spirit de echipă și să vă adaptați la noile tehnologii. Detalii suplimentare despre acest post, disponibil până pe 29 august, găsiți aici.

RCS&RDS recrutează agenți vânzări, ingineri și reporteri

RCS&RDS angajează operator call center. Persoana potrivită pentru acest post are foarte bune abilități de comunicare și prezentare, atitudine proactivă și orientare către client, foarte bune cunoștințe de utilizare PC și dă dovadă de rezistență în situații dificile. CV-urile pentru acest post pot fi depuse aici până pe 11 septembrie.

Compania RCS&RDS angajează în această perioadă și un reporter cu cunoștințe jurnalistice solide, abilități de comunicare și capacitate de lucru în condiții de stres. Cei care aplică pentru acest post trebuie să aibă și capacitate de analiză și sinteză, să cunoască foarte bine limba română, să fie persoane sociabile, organizate, disciplinate, care se pot adapta rapid la noile situații și au bune cunoștințe de utilizare a pachetului Office. Detalii suplimentare despre acest post, disponibil pe un site de recrutare până pe 21 august, găsiți aici.

Cei care au cunoștințe temeinice despre echipamentele folosite în rețeaua telecom și cunoștințe teoretice despre SDH și DWDM, cunosc bine sistemele de operare și arhitectura rețelelor de calculatoare, știu limba engleză la nivel mediu și sunt dispuși să lucreze în ture pot aplica pentru postul de inginer monitorizare la RCS&RDS. Informații suplimentare despre acest job disponibil până pe 25 august găsiți aici.

RCS&RDS mai angajează și un Key Account Manager cu studii superioare finalizate (de preferat în domeniul Comerțului, Economic sau Telecomunicații). Persoana potrivită pentru acest post are experiență de minimum 3 ani în domeniul vânzărilor de servicii, de preferat către clienți business (experiența în vânzarea de servicii de telecomunicații sau training-urile în vânzări constituie avantaj), are cunoștințe în domeniul telecomunicațiilor și este un bun negociator. De asemenea, pentru a aplica aici la acest post, vacant până pe 23 august, trebuie să aveți cunoștințe de limba engleză și să dețineți permis de conducere categoria B.

Potrivit site-ului propriuRCS&RDS mai angajează și un web developer cu cunoștințe medii de networking, Action Script, Flash, cunoștințe teoretice și practice avansate despre funcționarea protocolului HTTP, care poate instala, configura și administra serverele FTP, MySql, PHP, Perl Java, Apache, Servere de Proxy. De asemenea, candidatul ideal pentru acest post are cunștințe avansate de PHP, MySql, HTML, CSS, Javascript, cunoștințe despre instalarea, administarrea și funcționarea sistemelor de operare din familia Linux și cunoștințe medii de limba engleză. Cunoștințele de Wordpress și jQuery constituie avantaj la angajare.

Cei care vor să lucreze ca agenți vânzări persoane fizice și promoteri la RCS&RDS pot aplica pentru unul din posturile disponibile la nivel național dacă dau dovadă de diplomație, proactivitate și orientare către client, au cel puțin studii medii, sunt dornici să învețe lucruri noi, sunt încrezători în forțele proprii și au o atitudine pozitivă. Experiența anterioară în vânzări nu este obligatorie, dar poate reprezenta un avantaj pentru aceste locuri de muncă vacante la RCS&RDS. Detalii suplimentare despre acest post găsiți aici.

Dacă aveți abilități dezvoltate de negociere și persuasiune, sunteți proactivi, diplomați și orientați către client și cunoașteți o limbă de circulație internațională puteți aplica pentru postul de agent vânzări persoane juridice la RCS&RDS. Experiența anterioară în vânzări, cunoștințele în domeniul telecomunicațiilor sau training-urile în domeniul vânzărilor constituie avantaj pentru acest post. Informații suplimentare despre acest loc de muncă găsiți aici.

Etichete: angajări Bucureşti, Cosmote, ingineri, job, job Bucuresti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti, locuri de muncă vacante, Orange, RCS RDS, RCS&RDS, realitatea, vodafone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE