Oraşele din România care vor avea şosele noi de centurăCompania de Drumuri a lansat în ultima lună licitaţii privind variantele de ocolire ale oraşelor Timişoara, Giurgiu şi Bârlad.

Orasele din Romania vor avea sosele noi de centura
Oraşele din România vor avea şosele noi de centură

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pe 4 ianuarie licitaţia pentru "Elaborarea revizuirii Studiului de fezabilitate, Proiectului tehnic, Detaliilor de execuţie, Documentaţiei tehnice pentru Autorizaţia de Constructie (DTAC) şi a documentaţiei de atribuire pentru Varianta de Ocolire Timişoara".

Valoarea estimată a contractului este de circa 6,5 milioane de lei, fără TVA iar termenul până la care pot fi depuse ofertele este 10 aprilie 2017.

Termenul de predare a Studiului de Fezabilitate (SF) este de 6 luni de la ordinul de începere, iar cel pentru predarea Proiectului Tehnic (PT) este de 3 luni de la avizarea SF în Consiliul Tehnico-Economic al Regionalei Timişoara, al CNAIR, dar şi de către Ministerul Transporturilor şi Guvern.

Dacă totul va merge conform planului, şantierul pentru centura de sud a Timişoarei se va deschide în 15 februarie 2018. Centura de sud a Timişoarei se numară printre proiectele pe care CNAIR le va demara în regie proprie, potrivit economica.net.

Pe 29 decembrie a fost lansată licitaţia pentru "Servicii de de Elaborare SF+PT+DE+AT+ DTAC pentru Varianta ocolitoare Giurgiu".

Valoarea estimată a contractului este de 2,9 milioane de lei fără TVA iar termenul pentru depunerea ofertelor este 6 februarie 2017.

Termenul pentru predarea SF este de 6 luni de la ordinul de începere, iar cel pentru predare PT / DDE este de 11 luni de la ordinul de începere.

Pe 24 decembrie a fost lansată şi licitaţia pentru "Revizuire Studiu de Fezabilitate, revizure Proiect Tehnic şi DATC Varianta de Ocolire Bârlad".

Valoarea estimată a contractului este de 850.000 lei fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 31 ianuarie 2017.

Studiul de Fezabilitate revizuit urmează să fie predat în 3 luni de la semnarea contractului, iar Proiectul Tehnic şi Documentaţia pentru Autorizaţia de Construire în 6 luni de la semnarea contractului.

În materie de variante de ocolire, CNAIR a inaugurat anul trecut o parte din Centura Braşovului şi o Centura de Sud a Craiovei, supranumită Centura Ford.

Etichete: centura barlad, centura giurgiu, centura ocolitoare, centura timisoara, CNAIR

0/1 COMENTARII
altul
10 Jan 10:08
+0
VOTURI
-0
Bucurestiul vad ca nu are nevoie de centura. Are deja pe 3 benzi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE