Oraşul fără SEMAFOARE şi SEMNE DE CIRCULAŢIE. Cum reuşesc şoferii să nu facă ACCIDENTEÎn Germania există un oraş unde toate semnele de circulaţie au fost înlăturate, parte a unui proiect al Comisiei Europene.

Orasul fara SEMAFOARE si SEMNE DE CIRCULATIE
Oraşul fără SEMAFOARE şi SEMNE DE CIRCULAŢIE

Oraşul Bohmte din Germania nu are semafoare şi nici semne de circulaţie. Singurele reguli de circulaţie sunt limita de viteza de 50 de kilometri pe oră şi staţionarea pe partea dreaptă.

În Bohmte circulă zilnic peste 12.000 de maşini, însă totul funcţionează perfect. De la demararea acestui proiect, nu a mai avut loc niciun accident de circulaţie, nici măcar o tamponare. Totul este pe baza bului simţ şi al respectului reciproc. Se ţine seamă doar de două reguli, atenţia şi prioritate de dreapta.

Proiectul Comisiei Europene are scopul de a responsabiliza şoferii şi de a reduce numărul accidentelor rutiere. Sistemul a fost preluat deja de mai multe oraşe din Anglia, Olanda şi Belgia.

Etichete: Bohmte, Bohmte germania, oras fara semafoare, oras fara semne de circulatie

0/6 COMENTARII
Capitalesteanule!
08 Aug 14:40
+0
VOTURI
-0
Asa oi fi tu, capitalesteanule, cu coada pe sus, dar nu generaliza cum esti tu la toata lumea.
Te inteleg ca nu suporti sa fii civilizat si crezi ca asa e normal, dar nu. Schimba-ti anturajul, spala-te si mai iesi in lume. Succesuri, rromarlanule!
Capitala
08 Aug 10:00
+0
VOTURI
-0
Bai ala cu pupatu-n cioc de la 22:41, degeaba te agiti, ca aici tot rromanica si bucale este si va fi. RRomarlanica. Si daca te afli in stationare prin bucale, bucalestean te chemi. In comparatie cu lumea civilizata, suntem abia coborati din copaci, da' tinem coada pe sus.
Teo
08 Aug 07:56
+0
VOTURI
-0
Civilizatie se numeste.inconstienta si nesimtire gasiti In Bucuresti unde 30 la suta din semafoare au becurile arse , nu avem marcaje si avem biciclisti fara veste reflectorizante care merg prin inturneric.
zzz
08 Aug 07:29
+0
VOTURI
-0
totul tine de educatie, de bun simt si de aplicarea legii.
@rol
07 Aug 22:41
+0
VOTURI
-0
De ce, tu nu stii sa conduci decat pe spaga?
PS. Sa ne pupi in cioc cu romanica ta cu tot, varsatule...!
rol
07 Aug 11:58
+0
VOTURI
-0
sper ca la romanica sa nu se implementeze asa ceva....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE