Orban: Ciprian Ciucu s-a grăbit să anunţe ca va candida pentru Primăria Generală a CapitaleiLudovic Orban, preşedintele PNL, afirmă că Ciprian Ciucu, consilier PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), s-a grăbit când şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei. Orban afirmă că Biroul Politic Naţional va decide calendarul pentru stabilirea candidaţilor la alegeri, inclusiv pentru Primăria Generală şi primăriile de sectoare.

Ludovic Orban
Ludovic Orban

"S-a grăbit puţin (să îşi anunţe candidatura - n.r.). În primul Biroul politic naţional ar fi trebuit să discutăm, dar am amânat discuţia pentru următorul Biroul politic naţional. (...) Vom adopta un calendar pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru Bucureşti, şi pentru sectoarele din Bucureşti", a spus Ludovic Orban, citat de News.ro.

Consilierul PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Ciprian Ciucu, a anunţat vineri că vrea să obţină sprijinul partidului pentru a candida la funcţia de primar al Capitalei.

Ciucu a scris, pe Facebook, că îşi doreşte, de asemenea, ca opoziţia să aibă un candidat unic pentru Primăria Capitalei.

"Da, nu mai are rost să neg evidenţa, vreau să obţin sprijinul partidului meu pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti! Şi mai vreau ca opozitia în Bucuresti să aibă un singur candidat pentru PMB. Cum? Simplu! În lipsa a două tururi de scrutin, aşa cum ar fi fost normal, va trebui să avem un prim tur de facto, un tur al nostru, al campionilor opoziţiei!", a scris, vineri, pe Facebook, consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu.

Etichete: alegeri bucuresti, ciprian cucu, Ludovic Orban, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h