Orban: Vom numi un prefect al Capitalei în maxim două săptămâniBucureștiul va avea un prefect în maximum două săptămâni, anunță Ludovic Orban. Premierul precizează că subprefectul a asigurat funcționalitatea instituției în ultimele trei luni, de când funcția de prefect a fost vacantată.

Ludovic Orban
Ludovic Orban

„În ceea ce privește numirea unui porefect al Capitalei, cât de curând vom numi un porefect al Capitalei. În perioada asta a existat un subprefect care a exercitat toate atribuțiile prefectului și nu a creat probleme în ceea ce privește funcționarea instituției prefectului. Vom numi un prefect în maxim două săptămâni", a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferințe de presă.

Anunțul vine în contextul în care alianța USR-PLUS a făcut o solicitare către Guvernul în vederea numirii de urgență a unui prefect al Capitalei.

Cristian Marius Ghincea a fost demis din funcția de prefect al Capitalei în decembrie 2019. De atunci, funcția nu a mai fost ocupată.

Etichete: Bucureşti, Capitală, orban, prefect

0/1 COMENTARII
Nadim
17 mar 15:28
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE