Orchestra Simfonică Bucureşti, concert în halate şi costume de baie la spa-ul Therme VIDEOZeci de instrumentişti de la Orchestra Simfonică Bucureşti au susţinut un concert unic, chiar lângă piscina în care se relaxau vizitatorii complexului de wellness Therme. Muzicienii, în costume de baie sau în halate de baie, au transformat spa-ul într-o adevărată sală de spectacol.

Orchestra Simfonica Bucuresti, concert in halate si costume de baie la spa-ul Therme VIDEO
Orchestra Simfonică Bucureşti, concert în halate şi costume de baie la spa-ul Therme VIDEO

Therme Bucureşti a găzduit un concert inedit susţinut de Orchestra Simfonică Bucureşti. Rând pe rând, muzicienii au intrat în complex, îmbrăcaţi doar în costume de baie sau purtând halate de baie. Cu instrumentele în braţe, aceştia i-au luat prin surprindere pe vizitatorii care erau la Therme pentru relaxare şi distracţie.

Cum arată Therme, complexul de wellness care s-a deschis la Bucureşti. GALERIE FOTO

INVESTIGAȚIE la THERME BUCUREȘTI, după patru sesizări privind discriminarea

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a primit patru sesizări de la persoane care susțin că nu au fost primite în centrul Therme Bucureşti. Președintele CNCD a anunțat că a fost demarată o investigație în acest sens.

Programul muzical a curpins "Rapsodia Română", de George Enescu şi "Marşul lui Radetzky", de Johann Strauss. Oamenii au fost foarte încântaţi de spectacolul-surpriză.

Cât costă mâncarea, băuturile și serviciile la Therme București

Therme București, cel mai mare complex de relaxare, wellness şi entertainment cu ape termale din Europa, a fost deschis pe 14 ianuarie, și încă din primele zile a fost plin până la refuz. Dacă prețurile biletelor de intrare au fost anunțate inainte de deschidere, mai jos vă prezentăm și costurile pentru mâncare, băuturi și servicii.

Evenimentul a fost o premieră absolută pentru toate centrele Therme din întreaga lume, fiind cel mai mare flashmob muzical organizat cu o orchestră în România: 80 de instrumentişti, dintre care opt toboşari, 22 de violonişti, nouă percuţionişti, patru violoncelişti şi trei trompetişti, scrie romaniatv.net. 

6,6 milioane euro de la stat pentru complexul de wellness Therme

Aproape 22% din proiectul inițial al Therme, în sumă de 29,5 milioane euro, a fost finanțat prin ajutor de stat, ceea ce înseamnă că statul a suportat 6,6 milioane euro, din contribuțiile cetățenilor. Reprezentanții Therme precizează că valoarea totală a investiției, în momentul finalizării ei, în decembrie 2015, a fost extinsă la 50 milioane euro, iar valoarea anunțată de Finanțe era cea prevăzută în proiectul depus în 2013, informează profit.ro.

Etichete: concert, costume de baie, halate de baie, instrumentisti, Orchestra Simfonică Bucureşti, therme bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE