Ordonanța privind scriitorii-deţinuţi, publicată în Monitorul OficialOrdonanța de urgență care stabilește suspendarea până la 1 septembrie 2016 a aplicării prevederii referitoare la reducerea pedepselor pentru deținuții care realizează lucrări științifice a fost publicată marți în Monitorul Oficial.

Ordonanta privind scriitorii-detinuti, publicata in Monitorul Oficial
Ordonanța privind scriitorii-deţinuţi, publicată în Monitorul Oficial

Guvernul a adoptat, miercurea trecută, o ordonanță de urgență privind suspendarea până la 1 septembrie anul acesta a articolului 96 al. 1 lit.f din Legea 254 din 2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Executivul a decis astfel să suspende, până la 1 septembrie 2016, aplicarea prevederii legale referitoare la reducerea pedepselor pentru deținuții care publică lucrări științifice.

"Guvernul a adoptat astăzi o suspendare a acestui articol până la 1 septembrie anul curent. (...) S-a ținut cont în ședința de astăzi și de punctul de vedere al CSM",  declara purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Etichete: carti puscarii, ordonanta scriitori detinuti, pedeapsa carti inchisoare, pedepse scriitori detinuti, scriitori detinuti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE