Organizaţia Elenei Udrea: Cine dă în Prigoană, dă în PDLElena Udrea
Elena Udrea

ALTE ȘTIRI DIN:

    CITEŞTE TOATE ŞTIRILE DIN:

După ce Cristian Preda l-a acuzat pe Silviu Prigoană că are un discurs asemănător cu cel al lui Iliescu la adresa intelectualilor, europarlamentarul a primit un mesaj de la PDL Bucureşti în care i se dădea de înţeles că Silviu Prigoană ar putea fi candidatul PDL la Bucureşti, iar cine îl atacă pe Prigoană nu face altceva decât să atace partidul. Cristian Preda a publicat mesajul primit pe blogul său.


"Acum câteva minute, am primit sub semnătura “PDL Bucureşti” un mesaj electronic care cuprinde un comentariu destinat membrilor PDL ce urmează să se pronunţe public, la tv, în gazete etc.." - scrie Cristian Preda. Mesajul atrage atenţia că "alegerile nu se câştigă în biblioteci" şi că intelectualii trebuie să respecte regulile.


"Dezbaterea privind candidaţii PDL este o încercare de abatere a atenţiei de la tensiunile din USL" - se arată în mesajul primit de europarlamentar.


Iată fragmente din mesaj:


„Intelectualii” din partid trebuie să respecte regulile jocului politic

• Unii colegi din societatea civilă încă nu au înţeles că deciziile luate în interiorul partidului trebuie respectate.

o Atunci când majoritatea hotărăşte într-un fel, a critica decizia este total contraproductiv. În orice cultură organizaţională funcţională, o decizie luată trebuie respectată.

o De altfel, în orice societate de tip democratic, majoritatea decide. Lucru care se petrece şi la PDL.

• Candidaturile la alegerile locale sunt despre administraţie, despre capacitatea de a răspunde unor nevoi concrete ale oamenilor. Alegerile locale nu se câştigă prin biblioteci, ci în stradă, convingând oameni.

• „Intelectualii” trebuie să înţeleagă că alegerile sunt un joc în care cel mai important lucru sunt voturile.

o Voturile oamenilor, indiferent de categoria socială din care fac parte, sunt la fel de importante. Trebuie să răspunzi nevoilor tuturor românilor, nu doar a unora care li se par unora „mai buni”.

o Un electorat nu este mai bun şi mai meritoriu decât altul.

Silviu Prigoană stă cel mai bine în sondaje

• Deputatul Silviu Prigoană este în continuare membru al organizaţiei de Bucureşti a PDL. Nu a plecat din partid, fiind în continuare un membru extrem de activ şi având prima şansă pentru obţinerea candidaturii la Primăria Generală.

• Mai mult decât atât, Silviu Prigoană este, conform tuturor sondajelor de opinie, cel mai bine plasat în cursa electorală pentru Primăria Generală.

• Orice lovitură aplicată celui care se află primul în sondaje cu scopul de a-l decredibiliza este un atac la adresa partidului şi a intereselor sale.

o PDL este un partid în care opiniile tuturor contează, dar, în momentul în care s-a luat o decizie, ea trebuie respectată”.

Etichete: Bucureşti, Cristian Preda, Elena Udrea, pdl, promo, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
Hash
21 mar 22:25
+0
VOTURI
-0

O sa dam noi, toti !

La alegeri o sa va dam o mare mu ie !

Vangura de hoti nemernici !

Ioana Alexandra Ghinda
21 mar 20:04
+0
VOTURI
-0

Hmmm, se pare ca Prigoana investeste ceva bani buni in PDL Bucuresti. Astfel Udrea simte ca pierde principala sursa de venit pentru campania pentru Capitala in defavoarea unor "inteligenti"

Cristian Apetrei
21 mar 19:53
+0
VOTURI
-0

Da... Deci Cristi Preda sau Pantentologul nu fac parte din PDL ? Ce conducatoare buna pe Bucuresti aveti ... Sigur o sa castigati alegerile!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE