Organizatorul de nunți: De ce ar trebui să-l angajezi, cât costă și ce servicii asigurăPentru ca o nuntă să fie reușită, mirii trebuie să fie relaxați și să se bucure cu adevărat de moment. Să vă organizați singuri nunta poate să vă facă plăcere, dar poate să vă și streseze peste măsură. Sunt foarte multe detalii de care trebuie să țineți cont, multe întâlniri la care trebuie să ajungeți, iar în toată această avalanșă de furnizori de servicii, de multe ori există tendința deciziilor luate în grabă, pentru a bifa încă un lucru terminat de pe listă. Pentru a vă scăpa de stres există organizatorii profesioniști de nunți. B365.ro vă prezintă o listă de agenții la care ați putea apela, cât costă organizarea nunții și ce servicii sunt asigurate. 

Creatorii de Nunți

Creatorii de Nunți reprezintă o echipă formată din cinci femei, toate atente la detalii, responsabile, rezistente la stres și experte în materie de nunți. 

Adriana Petre este cea care a înființat această agenție, iar ideea i-a venit după ce și-a organizat propria nuntă, care a fost foarte reușită. După nuntă, foarte mulți prieteni au rugat-o să-i ajute cu idei legate de organizarea nunții, așa că Adriana s-a gândit că ar putea dezvolta un business din această pasiune. 

Servicii asigurate de Creatorii de Nunți

Dacă alegeți să vă organizați nunta cu ajutorul agenției Creatorii de Nunți, veți plăti între 500 și 1000 de euro, iar în această sumă vor fi incluse o gamă largă de servicii.

Partea de pre-eveniment. Dacă le alegeți pentru a vă organiza nunta, organizatoarele de la Creatorii de Nunți se vor ocupa atât de evenimentul în sine, dar și de tot ceea ce înseamnă pre-eveniment. Astfel, Creatorii de Nunți se vor ocupa de alegerea locației, alegerea temei, felul în care vă decorați sala, invitațiile, mărturiile, plicurile de bani, meniul, degustarea tortului, alegerea rochiei de mireasă, a fotografului, a cameramanului, a formației, a dj-lui, a MC-ului etc., vă vor va da sfaturi și vor face recomandări.

Cu ajutorul Adrianei, veți alege o temă pentru nuntă și un concept. "Alegerea unei teme nu este complicată: poate fi o culoare, poate fi faptul că mirii s-au cunoscut în liceu, poate fi locul unde a cerut-o. Uite, de curând am avut o nuntă cu tema "Sicilia", deoarece acolo a avut loc cererea în căsătorie. Legat de concept, mirii trebuie să aibă mare grijă și să aleagă lucruri care să se potrivească unele cu altele. Să nu fie un haos, elemente care nu au nicio treaba. Evenimentul trebuie să fie unul cu bun-gust, omogen", explică organizatoarea de la Creatorii de Nunți.

"Eu le voi recomanda persoane cu care am lucrat de multe ori și sunt convinsă că au un raport bun calitate/ preț. Dacă vor să aleagă pe altcineva, bineînțeles că sunt liberi să o facă", spune organizatoarea.

Aranjamentele florale, mărturiile, plicurile cu bani și alte produse de acest gen pot fi comandate de pe site-ul creatoriidenunți.ro. "Dacă eu le voi fi organizatoare la nuntă, vor avea reduceri la produsele de pe site", punctează Adriana. 

"Lumea nu se gândește cât de importante sunt aceste sfaturi. De exemplu, mă sună o mireasă sâmbătă, pe la 15:00, că a văzut la televizor o filmare sau că i-a venit o idee și vrea să pună anumite aranjamente. Și dacă nu se potrivește cu decorul, îi explic. Sau unii vor să cumpere anumite lucruri care nu se încadrează în bugetul lor. Eu trebuie să încerc să-i fac să se limiteze, să-și respecte bugetul", explică Adriana Petre.  

În plus, echipa Creatorii de Nunți se ocupă și de confirmări. Mai precis, sună invitații înainte de eveniment, pentru ca aceștia să confirme dacă vor veni. "Dacă cineva nu poate să vină, îi este rușine să le spună mirilor, după cum s-a întâmplat de multe ori. În schimb, dacă îl sunăm noi, nu are nicio reținere în a recunoaște că nu vine. În plus, eu îi întreb dacă au nevoie de un meniu special, vegetarian sau altceva. Unii invitați mâncau raw vegan. Dacă nu îi întrebam, nu ar fi mâncat nimic la nuntă. Mai mult, mai sunt unii care vor să facă unele surprize. Eu trebuie să le integrez în program. Altfel, te trezești că pleacă mireasa două ore și strică nunta", povestește Adriana. 

Trebuie să aveți un buget bine stabilit pentru nuntă, iar organizatoarea are grijă să nu vă abateți de la el. "Oamenii cred că dacă au un buget restrâns pentru nuntă, nu pot avea un organizator. Din contră, dacă ai puțini bani, atunci ar trebui să apelezi la cineva specializat, care să te ajute. Eu le voi spune mirilor care sunt serviciile cele mai bune când vine vorba de raportul calitate/ preț, le voi spune pe ce merită să cheltuiască bani și pe ce nu", punctează organizatoarea. Ea a explicat că puteți închiria de la agenția Creatorii de Nunți foarte multe obiecte necesare la o nuntă, scăpând astfel de cheltuieli suplimentare. 

Evenimentul propriu-zis

Echipa Creatorii de Nunți se ocupă de aranjarea sălii, atât pentru petrecere, cât pentru cununia civilă.

Tot în atribuțiile lor intră organizarea invitaților la mese. "Nu ne abatem de la lista dată de miri. Îi aranjăm pe invitați fix așa cum doresc ei. Am primit și cereri de genul: X și Y trebuie să stea cu fața la ring, cuplurile de la masa asta trebuie să fie în așa fel așezate încât bărbații să stea unul lângă celălalt, nu femeile și multe altele. Le-am respectat întocmai", povestește organizatoarea.

Adriana a explicat că orice nunta organizată de ea are un desfășurator al evenimentelor, creat dinainte și care trebuie respectat. Doar așa totul va decurge perfect.

Organizatoarea nunții primește și invitații și-i conduce la masă.

Apoi, în timpul evenimentului, urmează cea mai importantă activitate a organizatoarei: ea trebuie să rezolve toate situațiile neprevăzute care se ivesc în timpul nunții. Tot personalul restaurantului primește indicații precise: nu trebuie să deranjeze mirele, mireasa, membrii familiei sau oricare alt invitat și trebuie să vină cu orice problemă care ar putea apărea la Adriana Petre. 

"Secretele unei nunți perfecte sunt: mirele și mireasa nu trebuie să fie stresați, invitații trebuie să se distreze, iar nunta nu trebuie să fie... la indigo. Trebuie să aibă ceva aparte. De asta ne ocupăm noi", dezvăluie Adriana Petre.

The Wedding Styler


O altă agenţie care se ocupă cu organizatul nunţii mult visate, este „The Wedding Styler”. Andrada Sas, persoana care a înființat această agenție, vă promite organizarea unei nunți inedite. Fiecare nuntă organizată de „The Wedding Styler” are un concept unic, în funcție de dorințele și personalitatea mirilor. Prețul serviciilor The Wedding Styler pot pleca de la 100 de euro și pot ajunge până la 1000 de euro.

Pink House Events 

Dacă vă doriți o nuntă clasică, dar modernă, Pink House Events promite că o poate organiza, iar voi nu veți avea niciun stres. Organizatorii vor avea grijă de toţi paşii pentru ziua nunţii, iar preţurile angajării echipei de organizare a nunţii pleacă de la 1000 de lei în sus, conform unica.ro.

I DO Weddings 

I DO Weddings propun un eveniment departe de zgomotul oraşului, situat în mijlocul naturii, care îmbină eleganţa specifică nunţilor cu intimitatea unui loc retras, înconjurat de verdeaţă şi flori. Așadar, dacă vă doriți o nuntă în afara Bucureştiului, puteți alege I DO Weddings.

Agenția Emerald

La agenţia Emerald costul de organizare a nunții variază de la 1.500 de lei la 4.250 lei pentru o nuntă cu aproximativ 100 de invitaţi.

Dacă nu vreți să cheltuiți mulți bani, puteţi opta pentru un aranjament mai simplu, iar pachetul mai ieftin vă va asigura, de asemena, necesarul de decoraţiuni. Aşadar, veți avea aranjamente florale, huse, arcadă din baloane şi mărturii.

Dacă vreți să scăpați de alegătura după invitaţii, buchete, place card-uri, meniuri şi alte accesorii, puteţi opta pentru un pachet complet de servicii, care include de la sfeşnice, stâlpi cu flori şi până la show-ul de lumini. 

Etichete: nuntă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE