Organizatorii concertului Robbie Williams la Bucureşti, amendă maximă de la ANPCPeste 200 de persoane au reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor condițiile oferite de organizatori la concertul lui Robbie Williams. Președintele ANPC, Marius Dunca, a anunțat că îi va sancționa pe organizatori cu amenda maximă prevăzută în astfel de cazuri. 

Organizatorii concertului Robbie Williams la Bucuresti, amenda maxima de la ANPC
Organizatorii concertului Robbie Williams la Bucureşti, amendă maximă de la ANPC

Peste 200 de persoane au reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor condițiile oferite de organizatori la concertul lui Robbie Williams. Președintele ANPC, Marius Dunca, a anunțat că îi va sancționa pe organizatori cu amenda maximă prevăzută în astfel de cazuri. 

Printre principalele aspecte reclamate la ANPC a fost faptul că spectatorii nu au avut acces la standurile cu băuturi răcoritoare.

"Apa le-a fost oprită la intrare, ca la orice concert, dar dacă organizatorii ştiau că n-au capacitate să facă faţă la 64.000 de oameni, nu trebuiau să facă lucrul acesta. E bătaie de joc şi lipsă de respect pe faţă", a spus preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, potrivit Mediafax, citată de ZF. 

Marius Dunca a precizat că, printre aspectele sesizate, s-a numărat şi faptul că ambulanţele nu ar fi putut avea acces în cazul unui accident în rândul spectatorilor.

Preşedintele ANPC a mai spus că cei care au depus bani pe cardul pentru băuturi şi nu le-au putut achiziţiona vor primi aceşti bani înapoi, iar pentru organizatori se va stabili un cuantum maxim al amenzii prevăzute de lege.

Dunca a precizat că trebuie văzut câte articole din legislaţie au încălcat organizatorii, pentru a se stabili cuantumul amenzii. El a estimat că ANPC va da o sancţiune cel mai târziu marţi 28 iulie.

"Lipsa de organizare şi de respect se va simţi în buzunarul lor", a mai spus Dunca.

Robbie Williams a susţinut, în 17 iulie, primul său concert în România. Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care a făcut parte din turneul internaţional "Let Me Entertain You", ce se desfăşoară în peste 10 ţări.

După show, numeroşi spectatori au scris pe reţelele de socializare că nu au reuşit să-şi achiziţioneze băuturi alcoolice şi răcoritoare din cauza cozilor mari care se formaseră la punctele de vânzare amenajate în spaţiul în care a avut loc concertul.

Etichete: amendă, anpc, concert, protecția consumatorilor, Robbie Williams

0/1 COMENTARII
Cris
23 Jul 20:10
+0
VOTURI
-0
Tampenia maxima o reprezinta cardul pentru bauturi. Trebuia sa-i lase sa cumpere direct cu bani la caldura si aglomeratia care a fost la concert. S-au apucat sa faca un rahat de promotie pe canicula si ingramadeala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h