Oscar Pistorius a fost ELIBERAT din închisoare, după doar un an petrecut după gratiiSportivul Oscar Pistorius a fost eliberat condiţionat luni, după doar un an petrecut în închisoare. El fusese condamnat la cinci ani de închisoare, pentru uciderea iubitei sale, însă următorii 4 ani îi va petrece în arest la domiciliu.

Atletul Oscar Pistorius va fi rejudecat, dupa ce si-a ucis iubita
Atletul Oscar Pistorius va fi rejudecat, după ce şi-a ucis iubita
Foto: www.mirror.co.uk

Sportivul va avea un regim de arest la domiciliu pentru următorii 4 ani, informează b1.ro.

Imediat după ce a fost eliberat din penitenciar, fostul campion paralimpic s-a dus la domiciliul unchiului său Arnold Pistorius, la Pretoria. Anunțul a fost făcut de purtătoarea de cuvânt a familiei. 

''Conducerea închisorii din Pretoria a confirmat că Oscar Pistorius a fost pus sub supraveghere corecțională în această noapte'', spune purtătoarea de cuvânt, potrivit Agerpres.

Comisia de eliberări condiționate se pornunțase în favoarea eliberării sportivului încă de la sfârșitul verii, însă Ministrul Justiției a făcut apel.

Totuși, Oscar Pistorius nu va scăpa de justiție. Parchetul a făcut apel împotriva condamnării sale pentru "ucidere involuntară" și cere ca fapta sa să fie încadrată la "crimă". Procesul va debuta pe 3 noiembrie la Curtea Supremă de Apel.

Curtea poate să modifice verdictul inițial și să-l condamne pe fostul campion paralimpic la o pedeapsă mai grea.

Etichete: crimă, Oscar Pistorius

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE