OXIGEN. PMB a montat camerele de supraveghere. Amenzi de până la 2.000 de lei de la 1 ianuarieVinieta OXIGEN va fi obligatorie de la 1 ianaurie 2020 în Bucureşti. Camerele de supraveghere care îi vor depista în trafic pe șoferii cu mașini care poluează excesiv au fost deja montate de către Primărie.

Modificari IMPORTANTE in proiectul Oxigen. Ce masini vor avea INTERZIS in centrul Capitalei (Foto Epoch Times Romania)
Modificări IMPORTANTE în proiectul Oxigen. Ce maşini vor avea INTERZIS în centrul Capitalei (Foto Epoch Times Romania)

Taxa Oxigen va intra în vigoare de la 1 inuarie 2020. Camerele vor scana numerele de înmatriculare, iar cei care nu respectă legea vor plăti amenzi de până la 2.000 de lei, conform proiectului adoptat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

"Despre amenzi vom vorbi după 1 martie 2020", a anunţat primarul Gabriela Firea, care a postat pe Facebook o înregistrare video din centrul care se va ocupa de aplicarea hotărârii CGMB şi supravegherea traficului.

Taxa "Oxigen" pentru accesul cu maşina şi circulaţia pe drumurile publice în Bucureşti trebuia să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2020. Potrivit proiectului aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, toate maşinile cu normă de poluare sub Euro 4 vor plăti vigneta "Oxigen" de acces şi circulaţie în Bucureşti.

Taxa Oxigen pentru maşinile Euro 4 va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021.

Hotărârea prevede ca din 2020‬, accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizata mai mică de 5 tone pe arterele din Bucureşti este restricționat zilnic, ‪de luni pană vineri‬, cu exceptia sărbatorilor legale, în intervalul ‪07:00-22:00‬, după cum urmează:

- pentru cele cu norma de poluare non-Euro, Euro 1 și Euro 2, accesul este interzis în Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului (ZACA), fiind permis pentru restul arterelor din municipiul Bucureşti numai în urma achiziționării unei viniete electronice Oxigen

- pentru cele cu norma de poluare Euro 3 și Euro 4, accesul este permis pe toate strazile municipiului Bucureşti numai în urma achiziționării unei viniete electronice Oxigen. ATENŢIE!!! Autoturismele Euro 4 vor plăti vinieta de la 1 ianuarie 2021.

Potrivit unui amendament propus de ALDE și aprobat în CGMB, mașinile non euro, Euro 1 și Euro 2 nu vor mai avea voie deloc în București din 2022, iar pentru autoturismele Euro 3 restricția este valabilă din 2024.

Pentru mașinile sub Euro 3 vinieta va fi de 15 lei pe zi, iar pentru cele Euro 3 și 4 - 5 lei pe zi.

Etichete: 1 ianuarie 2020, amendă, camere, lege, maşini, oxigen, pmb

0/4 COMENTARII
Nume*
11 mar 20:20
+0
VOTURI
-0
Caridad fotbollströjor 2020, real madrid kläder barn tröja, real madrid
kläder barn pepe 3 hemmatröja,real madrid kläder barn 16 pepe 3 hemmatröja
Billiga Fotbollströjor. Brady
Nume*
10 mar 03:34
+0
VOTURI
-0
Ulysses ihr partner für fussball, leichtathletik und trainingsmaterial – das fachgeschäft für geräte, schuhe und
bekleidung Fußball für Kinder.türkei indem aktuelle kinder grosses fußballspiele
quiz statistikbundesliga liga office deshalbspiele warst
fußball v, meine fussball trikots durfte em live HOBSa
Diana Hanganut
06 ian 11:00
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895
Bogdan
24 dec 18:15
+0
VOTURI
-0
Se vor da amenzi începând cu 1 martie, nu 1 ianuarie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE