Păcăleala CFR, cu TRENURILE SOARELUI: Oferta "cu 19 lei la mare", valabilă doar "cu steluță"După ce o companie privată a lansat curse mai ieftine spre litoralul românesc, CFR a venit cu noi oferte pentru TRENURILE SOARELUI. Cea mai atractivă a fost anunţată joi, compania promovând bilete de 19,9 lei, în weekend, pe traseul Bucureşti-Constanţa, așa-zisele TRENURI ALE SOARELUI. Însă, în anunţul CFR există şi o notă de subsol, scrijelită mărunt: oferta e valabilă doar dacă achiziţionezi bilete în 4 weekenduri consecutive. Iar trenul inclus în ofertă parcurge distanţa Bucureşti-Constanţa în aproape şapte ore.

Cu oferta Bilet de Weekend, din București Nord spre și dinspre litoral tariful anunţat de CFR Călători este de 19,9 lei / sens / călătorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio, după cum anunţa presa din România joi, citând un comunicat de presă al companiei. 

În comunicatul cu pricina însă, există şi o "*", plasată la subsolul textului, în care se precizează că beneficiezi de ofertă cu pricina doar dacă cumperi bilete pentru patru weekenduri cosecutive. De asemenea, trebuie menţionat că singurul tren Regio care circulă pe ruta Bucureşti-Constanţa, în weekend, face 6 ore şi 40 de minute până la destinaţie şi pleacă la 4 dimineaţa din Gara de Nord, conform informaţiilor disponibile pe infofer.ro.

Asta înseamnă, de fapt, opt bilete, la un preț total de 160 de lei pentru trenurile Regio şi 301 lei pentru InterRegio.

Oferta CFR a fost lansată după ce, pe 1 august, o companie feroviară privată a introdus curse spre litoral mai ieftine, la fel de rapide, dar în condiții de călătorie mai bune, inclusiv cu WI-FI gratuit.

Etichete: CFR, realitatea

0/6 COMENTARII
Construim Romania
09 Aug 09:55
+0
VOTURI
-0
Nu oferta, ci articolul este absolut aberant, ca si cel din Ziarul Financiar din care s-a inspirat! Toate ofertele speciale din mediul privat au conditii speciale. Nici o companie nu da discount de 68% numai pentru ca sunt clientii simpatici.

Obloga cineva calatorii sa cumpere bilete pentru 4 week-end-uri? Nu! Oferta e o FACILITATE pentru cine doreste.
Cris
09 Aug 08:16
+0
VOTURI
-0
Cine mai pune botul, bai nene, la astfel de "oferte" ???
Alex
08 Aug 15:43
+0
VOTURI
-0
E o greseala pe site, de fapt trenul acela cu 6 ore trece prin Buc. Obor unde astepti alt tren, de aici timpul lung de parcurs.

Oricum, oferta este proasta.
piancada
08 Aug 14:44
+0
VOTURI
-0
mai bine te duci cu bicicleta decat sa faci 200-250 km in 6ore si 40 de min .
Cris
08 Aug 13:50
+0
VOTURI
-0
Imi place sa o sug. Am oferta mai buna decat cei de la CFR. Iei 4 numere, platesti doar 1. Va astept.
Cris
08 Aug 12:50
+0
VOTURI
-0
Ce escroci. Au lansat si ei o oferta de kkt, si aia se dovedete tzeapa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE