PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015: Dacă doriţi să vă păcăliţi prietenii, miercuri, pe 1 APRILIE 2015, am adunat mai jos câteva idei năstruşnice pe care le puteţi pune în aplicare.

PACALELI DE 1 APRILIE. Ce farse poti sa le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015
PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015
Foto: imgkid.com

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015:

Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.

Daca vrei sa ii faci o farsa unui prieten care are masina poti publica un anunt in care sa anunti ca acesta isi vinde masina, adaugand numarul de telefon al "victimei". Mai comic ar fi sa pui anuntul pe alta masina, de preferat una care sa stea mai tot timpul in parcare. Daca vrei sa fie sunat des, alege o masina de fite si scrie pe foaie un pret foarte mic.

 La scoala le puteti trimite colegilor cate un biletel in care sa scrieti "Ce-i cu talpa aia pe tavan?" Cel care il va citi se va uita si va puteti amuza pe seama lui. Daca aveti profesori care accepta astfel de glume, puteti trimite biletelele astfel incat sa va prinda profesorul si sa va amuzati daca acesta se uita pe tavan.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015:

Ia biscuiţi Oreo, scoate crema din mijloc şi înlocuieşte-o cu pastă de dinţi. Împarte biscuiţii cu colegii.

Scrie pe o foaie de hârtie mare "INVENTAR" şi lipeşte-o pe uşa unui magazin.

Când un membru al familiei doarme îi pui în mână frişcă şi îl gâdili la nas, instinctiv va duce mâna să se scarpine şi îşi va umple faţa cu frişcă.

Lipește de podea o bancnotă, la birou: mulți se vor apleca să o ridice, fără succes. 

Pune într-o pungă de chipsuri o lingură de boia iute şi o lingură de piper negru fin măcinat. Serveşte-ţi apoi prietenii şi urmăreşte-le reacţia.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015:

Lipește colacul și capacul WC-ului cu superglue, de vasul WC-ului. Asta este însă o păcăleală cam riscantă, mai ales că îi vei cădea pradă și tu până la deblocarea vasului.

Pune în pasta de dinți usturoi pisat foarte mărunt. Destul de dificil de realizat, dar cu rezultate remarcabile.

Tăiaţi o minge de fotbal şi în interiorul ei băgaţi un pietroi. Apoi puneţi mingea în mijlocul străzii şi rugaţi un trecător să îi dea un vânt.

Dacă ai acces la telefonul unui prieten, schimbă-i limba din setarea obișnuită în...chineză. Va pierde ceva timp până să ajungă la setările origininale.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015:

 Pune un afiș cu "DEFECT" pe ușa liftului.


Etichete: Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015, farse 1 aprilie, păcăleli 1 aprilie, PĂCĂLELI DE 1 APRILIE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE