PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce păcăleli de 1 aprilie să le faci prietenilor, colegilor, familieiPăCĂLELI DE 1 APRILIE. Mâine este 1 aprilie, Ziua păcălelilor, singura zi din an în care prietenii nu au motive de supărare indiferent de glumele sau farsele pe care i le facem.

PaCALELI DE 1 APRILIE. Ce pacaleli de 1 aprilie sa le faci prietenilor
PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Ce păcăleli de 1 aprilie să le faci prietenilor
Foto: www.comisarul.ro

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Vă punem la dispoziție câteva idei de farse, glume și păcăleli pentru a vă amuza cât mai bine pe seama prietenilor:

Poti ascunde un mic dispozitiv undeva intr-o incapere, chiar si sub birou, iar in timpul zilei sa il pornesti pentru a se auzi un sunet care imita un animal. Poti alege ce animal vrei tu in functie de fobiile celor din jur.

Pune un post-it pe mouseul unui coleg si decupeaza ce ramane in jur. Dispozitivul nu va functiona si ca dura putin pana cel pacalit o sa isi dea seama, sustine Holistatus. Poti pune chiar un o foita cu o fata amuzanta.

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2015 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Fa semne disperate dupa un taxi. Dupa ce acesta va opri, deschide usa, pune piciorul drept cu siretul descheiat pe pragul masinii si incheie-te la siret. Dupa care te ridici si ii spui un "Mersi frate!" iar apoi inchizi usa. Recomand ca mai apoi, pentru a evita furia taximetristului, sa fugi cat te tin picioarele.

Inveleste masina unui prieten cu ziare sau hartie igienica. Incearca sa faci asta in timpul zilei, chiar daca vor fi trecatori. Pariez ca toti vor rade de ceea ce aveti de gand sa faceti.

Pune-ti o colega sa iti sune prietena si sa se dea drept actuala prietena.

Anunta-ti prietena/prietenul ca ai pe alta/altul.

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Cumpara 3 soareci sau orice alte 3 animale de plus, bineinteles, sa fie cat mai mici si numeroteaza-le cu numerele 1, 2 si 4. Ascundeti-le in camera prietenului/prietenei caruia vreti sa ii faceti farsa. Probabil va dati seama ca odata ce a gasit cele trei animalute, il va cauta innebunit/innebunita pe cel cu numarul 3, care de fapt nu exista.

In aceasta zi de 1 Aprilie raspunde tuturor celor care te suna cu: “Spitalul municipal, buna ziua!” sau “Serviciul de urgenta 112, spuneti care este urgenta?”.

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.

E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.

Cu toate ca e cunoscuta, inca e amuzanta. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.

PăCĂLELI DE 1 APRILIE. Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.

Etichete: farse 1 aprilie, PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, pacaleli de 1 aprilie prieteni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE