PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Cum poţi râde copios pe seama colegilor şi prietenilor cu FARSE DE 1 APRILIEPĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Miercuri, de 1 aprilie, de ZIUA PĂCĂLELILOR, majoritatea oamenilor încearcă să își păcălească prietenii, colegii și familia. La fel de mulţi sunt şi cei care se feresc să cadă în capcană. Mai jos vă prezentăm câteva idei de FARSE DE 1 APRILIE, cu care să vă păcăliţi prietenii sau familia într-un mod inedit.

PACALELI DE 1 APRILIE: Cum poti rade copios pe seama colegilor si prietenilor cu FARSE DE 1 APRILIE
PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Cum poţi râde copios pe seama colegilor şi prietenilor cu FARSE DE 1 APRILIE
Foto: sanatate.bzi.ro

PĂCĂLELI 1 APRILIE ŞI FARSE 1 APRILIE pentru colegi, prieteni și membri ai familiei de ZIUA PĂCĂLELILOR

1. Una din cele mai savuroase farse este să înlocuiești zahărul din zaharniță cu sare. Toți cei care vor încerca să se trezească cu o ceașcă de cafea sau ceai vor avea o surpriză care le va face gura pungă. 

FARSE 1 APRILIE. 2. Înlocuieşte crema de corp a unei prietene cu maioneză sau ulei alimentar.

PĂCĂLELI 1 APRILIE. 3. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. Dacă vrei ca farsa să fie cât mai savuroasă, piteşte mai multe ceasuri prin diferite colţuri ale camerei, toate fixate la aceeaşi oră.

PĂCĂLELI PT IUBIT. 4. Cumpără o pereche de chiloţi de dama şi ascunde-o în maşina sau buzunarul iubitului. Prefă-te că dai întâmplător de ea şi fă-i un scandal monstru.

5. Scoate la vânzare mașina prietenilor: poți să lipești de geamul mașinii un anunț conform căruia mașina se vinde urgent, la un preț mic. Trece pe afiș numărul de telefon al prietenilor, iar aceștia vor fi foarte surprinși să primească oferte pentru mașina lor. 

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. 6. Scrie pe o foaie de hârtie mare "INVENTAR" şi lipeşte-o pe uşa unui magazin.

FARSE DE 1 APRILIE. 7. Când un membru al familiei doarme îi pui în mână frişcă şi îl gâdili la nas, instinctiv va duce mâna să se scarpine şi îşi va umple faţa cu frişcă.

8. Lipește de podea o bancnotă, la birou: mulți se vor apleca să o ridice, fără succes. 

9. Pune într-o pungă de chipsuri o lingură de boia iute şi o lingură de piper negru fin măcinat. Serveşte-ţi apoi prietenii şi urmăreşte-le reacţia.

PĂCĂLELI 1 APRILIE. 10. Lipește colacul și capacul WC-ului cu superglue, de vasul WC-ului. Asta este însă o păcăleală cam riscantă, mai ales că îi vei cădea pradă și tu până la deblocarea vasului.

FARSE 1 APRILIE. 11. Pune în pasta de dinți usturoi pisat foarte mărunt. Destul de dificil de realizat, dar cu rezultate remarcabile.

PĂCĂLELI HAIOASE. 12. Tăiaţi o minge de fotbal şi în interiorul ei băgaţi un pietroi. Apoi puneţi mingea în mijlocul străzii şi rugaţi un trecător să îi dea un vânt.

PĂCĂLELI PT IUBIT 13. Dacă ai acces la telefonul unui prieten, schimbă-i limba din setarea obișnuită în...chineză. Va pierde ceva timp până să ajungă la setările origininale.

14. Pune în buzunarul unui prieten, fără să remarce, o bandă anti-furt. Când o să iasă din magazin o sa fie declanşată alarma.

15. Întocmește o hârtie care să pară cât mai oficială, cu antetul firmei și eventual ștampilă - copiate în Photoshop - în care să îi anunți pe prieteni/vecini/rude că le va fi oprită furnizarea serviciului de cablu/telefon/curent electric.

PĂCĂLELI HAIOASE. 16. Bagă vârfuri de chibrit într-o ţigară pe care strecoar-o în pachet. În momentul în care păcălitul va vrea să aprindă ţigara, aceasta va lua foc. 

PĂCĂLELI 1 APRILIE. 17. Pune un afiș cu "DEFECT" pe ușa liftului.

FARSE 1 APRILIE. 18. Adaugă colorant alimentar într-o cutie cu lapte. Nu este toxic şi îi va speria pe cei care vor vrea să-l consume.

FARSE DE 1 APRILIE. 19. Da cu lac transparent pe vârful creioanelor și pixurilor colegilor. Dacă vor încerca să scrie ceva, vor avea o surpriză: mesajele lor vor rămâne invizibile.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. 20. Lipește bandă adezivă opacă pe spatele mouse-ului optic.

PĂCĂLELILE DE 1 APRILIE ar putea fi originiare dintr-o sărbătoiare romană ținută în aceeași perioadă a anului, Hilaria - care se sărbătorea pe 25 aprilie. Alții plasează începutul sărbătorii în momentul în care Papa Gregorie XIII a schimbat calendarul, Anul Nou începând să fie sărbătorit la 1 ianuarie, în secolul XVI. Această ipoteză este însă contrazisă de faptul că prima menționare în scris a păcălelilor de 1 aprilie apare în Canterbury Tales, a lui Chaucer, din 1392.

PĂCĂLELI 1 APRILIE. FARSE DE 1 APRILIE. PĂCĂLELI HAIOASE. Cert este că tradiția există în majoritatea țărilor occidentale, iar în Franța și Italia, principalul obicei este acela de a prinde un pește de hârtie, cu un ac, de hainele celorlalți, strigând "Pește de aprilie!".

Etichete: farse 1 aprilie, farse de 1 aprilie, păcăleli, păcăleli 1 aprilie, PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, păcăleli haioase, păcăleli pt iubit, ZIUA PĂCĂLELILOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE