PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Cum să-i păcăleşti pe prietenii tăi cu FARSE DE 1 APRILIE. VIDEOPĂCĂLELI DE 1 APRILIE: De 1 Aprilie, mulţi vor să le facă prietenilor, colegilor de apartament sau partenerilor de viaţă FARSE DE 1 APRILIE. Vă prezentăm mai jos mai multe idei de FARSE DE 1 APRILIE cu care să-i păcăliţi pe cei apropiaţi.

PACALELI DE 1 APRILIE: Cum sa-i pacalesti pe prietenii tai cu FARSE DE 1 APRILIE. VIDEO
PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Cum să-i păcăleşti pe prietenii tăi cu FARSE DE 1 APRILIE. VIDEO
Foto: e-politic.ro

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 1. Gogoşi cu făină - Dacă vrei să-ţi păcăleşti rudele poţi cumpăra nişte gogoşi, pe care să le ştergi cu un şerveţel umed astfel încât să devină lipicioase, iar apoi să pudrezi făină. Deşi vor arăta tentant, gogoşile nu vor fi atât de gustoase pe cum par.

FARSE DE 1 APRILIE. 2. Săpunul cu surprize - O altă FARSĂ DE 1 APRILIE pe care o poţi face unui prieten, iubitului sau colegului de apartament se poate face cu un săpun şi cu un colorant roşu. Trebuie să tăiaţi o bucată dreptunghiulară dintr-un săpun, să introduceţi colorant roşu pudră şi apoi să puneţi la loc bucata de săpun tăiată. Ţineţi săpunul sub jetul de apă până se uniformizează suprafaţa lui şi apoi îi puteţi surprinde pe cei care vin în vizită, care vor fi şocaţi când vor vedea chiuveta plină de lichid roşu. Şi în videoclipul de mai jos puteţi vedea cum funcţionează această farsă.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 3. Şamponul imposibil de folosit - Puneţi o bucată mică de folie alimentară pe gura sticlei de şampon, iar atunci când colegul de apartament sau partenerul de viaţă va folosi şamponul va rămâne uimit că nu poate folosi şamponul, deşi sticla e plină.

FARSE DE 1 APRILIE. 4. Conserva cu surprize - Goliţi o conservă de compot tăind capacul inferior. Înlocuiţi conţinutul conservei cu un preparat care nu este deloc pe placul celui pe care vreţi să-l păcăliţi. Lipiţi apoi capacul inferior cu Super Glue şi amuzaţi-vă de reacţia ţintei voastre atunci când încearcă să se bucure de compotul preferat.

5. Farsa cu telefonul - Când cel care urmează să fie păcălit pleacă din cameră fără să-şi ia telefonul înfăşuraţi telefonul cu numeroase elastice de cauciuc. Apoi furişaţi-vă şi sunaţi-l pe cel păcălit şi amuzaţi-vă de reacţia lui atunci când se chinuie să scape de elasticele respective ca să poată răspunde la telefon.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE:  6. Crema de mâini sau de corp, înlocuită cu maioneză - Dacă partenerul de viaţă foloseşte cremă de mâini sau săpun cremă puteţi înlocui conţinutul recipientului cu maioneză şi să-i observaţi reacţia atunci când în loc să-şi hidrateze mâinile ajunge să se murdărească de maioneză.

FARSE DE 1 APRILIE. 7. Surpriza din borcanul de maioneză - Dacă tot aţi rămas cu borcanul de maioneză gol după farsa de mai sus puteţi să umpleţi recipientul cu budincă de vanilie. Astfel, când destinatarul farsei va dori să se bucure de un sandvici cu maioneză va fi dezgustat de rezultat.

8. Surpriza din deodorant - Dacă vreţi să vă păcăliţi partenerul de apartament puteţi înlocui deodorantul antiperspirant solid cu unt. Când va folosi deodorantul, în loc să se protejeze de transpiraţie, acesta va fi nevoit să facă din nou un duş. Puteţi vedea în materialul video de mai jos cum se realizează această farsă.

PĂCĂLELI PT IUBIT. 9. Testul de sarcină fals - Dacă vreţi să îi faceţi o farsă iubitului puteţi cumpăra un test de sarcină şi să desenaţi cu o cariocă de culoare roşie două benzi verticale, care să indice un test pozitiv. Lăsaţi testul la vedere şi urmăriţi apoi reacţia lui.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 10. FARSĂ DE 1 APRILIE dezgustătoare - Dacă vreţi să vă dezgustaţi colegul de apartament sau partenerul de viaţă puteţi folosi o pereche de chiloţi şi să o murdăriţi cu budincă sau cremă de ciocolată. Lăsaţi apoi chiloţii în toaletă, la vedere, 

Etichete: Ce farse poţi să le faci prietenilor de 1 APRILIE 2015, farse, farse 1 aprilie, farse de 1 aprilie, Idei de PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, păcăleli, păcăleli 1 aprilie, PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, pacaleli de 1 aprilie prieteni, păcăleli haioase, păcăleli pt iubit, video, ZIUA PĂCĂLELILOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE