PĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE CELEBRE din care te poți inspira astăzi, de ZIUA PĂCĂLELILORPĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE DE 1 APRILIE: Unele farse făcute de 1 aprilie au intrat în istorie. Deși unele dintre ele sunt prea grandioase ca să poată fi făcute de o singură persoană, cu siguranță reprezintă o inspirație pentru această zi. 

PACALELI de 1 APRILIE. FARSE CELEBRE din care te poti inspira astazi, de ZIUA PACALELILOR
PĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE CELEBRE din care te poți inspira astăzi, de ZIUA PĂCĂLELILOR
Foto: theguardian.com

PĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE DE 1 APRILIE:

1. În 1998 americanii au crezut anuntul publicat de catre lantul de restaurante fast food Burger King, prin care se facea cunoscuta lansarea unui hamburger pentru stangaci, conceput astfel incat ingredientele sa curga numai spre dreapta. (Ulterior, unii clienti au fost chiar auziti comandand: "Un hamburger normal, pentru dreptaci, va rog!"). 

2. In 1962, singurul canal de televiziune de la vremea respectiva din Suedia a organizat o farsa telespectactorilor.. Expertul tehnic al canalului a lansat informatia conform careia acoperirea ecranelor televizoarelor cu dresuri sau nylon ar fi ajutat la vizionarea imaginilor color (avand in vedere ca pe atunci, imaginile erau emise doar alb-negru). Aproape toti suedezii au cazut in capcana

PĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE DE 1 APRILIE:

3. O alta farsă care a facut furori in istorie a fost organizata in Elvetia, tot de un canal de televiziune, in 1957. In timpul emisiunii Panorama, de pe postul BBC, moderatorii au lansat anuntul ca fermierii din toata tara isi pot cultiva spaghetele in propria gradina. Acestia au continuat anuntul cu "pentru cei care iubesc acest preparat, nimic nu se compara cu spaghetele adevarate, crescute si cultivate in propria casa". Cetatenii au crezut farsa si au sunat la postul cu pricina pentru a intreba care este "reteta" prin care pot cultiva aceste delicatese in gradina.

4. In 2002, britanicii au gustat o alta farsa celebra, pusa la cale de lantul de supermaketuri Tesco, care anunta, printr-o reclama publicata in revista Sun, ca au reusit sa dezvolte un soi de morcovi care fluiera, pe baza unor modificari genetice. Acestia sustineau ca legumele fusesera concepute cu gauri in ei si ca suieraturile se auzeau doar in timpul gatitului.

PĂCĂLELI de 1 APRILIE. FARSE DE 1 APRILIE:

5. In dimineata zilei de 1 APRILIE:  1976, la postul de radio BBC 2, astronomul Patrick Moore a anuntat ca la ora 9:48 AM avea sa se produca un eveniment astronomic unic in viata. Potrivit acestuia, planeta Pluto urma sa treaca prin spatele planetei Jupiter, provocand un efect special, care va reduce forta gravitationala a Pamantului. Acesta a declarat ca persoanele care vor sari in aer exact la momentul respectiv, vor pluti pret de cateva clipe. Reprezentantii postului au fost surprinsi sa constate ca o multime de oameni au sunat dupa ora respectiva, marturisind ca au reusit sa pluteasca in aer, exact asa cum anuntase specialistul.

FARSE și PĂCĂLELI pe care le poți face și tu prietenilor:

1. Decupează o hârtie în formă de gândac, coloreaz-o şi lipeşte-o de abajurul veiozei. O farsă nerecomandată, totuşi, celor care au fobii de astfel de insecte.

2. Glazurează câteva cepe cu caramel

Ai nevoie de câteva cepe şi de zahăr. Fă un sirop din zahăr şi apă şi înmoaie cepele în compoziţie, apoi lasă-le câteva zeci de minute să se întărească. Se servesc prietenilor apropiaţi, cu simţul umorului.

3. Pune mentosane în cuburi de gleaţă şi dă-le celor care obişnuiesc să bea cola.

Pune mentosane cu apă în forme de cuburi de gheaţă, bagă-le în congelator, apoi oferă-le băutorilor de cola. După ce gheaţa se va topi, mentosanele, în contact cu sucul carbogazos, vor face spumă.

6. Fă o omletă din carton

Ia o bucată de carton, dă-o prin ou şi prin pesmet, apoi pune totul în tigaie. După ce s-a prăjit, îţi poţi servi prietenii cu "delicatesa" respectivă.

sursa: copilul.ro, click.ro


Etichete: 1 aprilie, farse 1 aprilie, farse celebre, glume 1 aprilie, păcăleli 1 aprilie, ZIUA PĂCĂLELILOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE