Pachete livrate acasă pentru beneficiarii cantinelor sociale din Sectorul 6Începând de miercuri, 25 martie 2020, persoanele care servesc masa la cantinele sociale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 vor primi la domiciliu un pachet cu produse alimentare.

Pachete livrate acasa pentru beneficiarii cantinelor sociale din Sectorul 6
Pachete livrate acasă pentru beneficiarii cantinelor sociale din Sectorul 6

Livrările se vor face săptămânal, iar pachetul va cuprinde alimente pentru următoarele șapte zile, printre care: alimente de bază, orez, ouă, lapte, ulei, conserve, biscuiți și fructe.

Măsura a fost luată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, prin evitarea deplasărilor beneficiarilor de servicii sociale, precum și prin diminuarea interacțiunii dintre angajați și beneficiari.

Toți beneficiarii cantinelor sociale vor fi contactați de reprezentanții cantinei unde sunt repartizați și vor fi programați pentru livrările de pachete.

CITEŞTE ŞI Număr de telefon de urgenţă, dedicat exclusiv persoanelor în vârstă din Sectorul 6 - 021.9970

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6, a alocat numărul de telefon 021.9970, destinat exclusiv persoanelor din comunitate care sunt trecute de vârsta de 65 de ani şi care sunt lipsite de sprijin din partea familiei sau a cercului de prieteni. Detalii, aici. 

Etichete: cantină socială, livrare pachet, pachet acasa, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE