Pacienţii cu viermi din Spitalul de Arşi, morţi din cauza infecţiilor cu bacterii intraspitaliceştiCei doi pacienţi care au murit la Spitalul de Arși din Capitală s-au infectat cu bacterii intraspitalicești agresive, potrivit jurnalistului Cătălin Tolontan.

Pacienţii de la Spitalul de Arși din Capitală au murit după ce s-au infectat cu bacterii intraspitalicești agresive, potrivit tolo.ro.

"În mod cert (pacienţii care au decedat au a fost contaminaţi şi cu bacterii nosocomiale n.r.). Analizele pacienţilor de la noi arată colonizare cu bacterii intraspitaliceşti în plăgi la numai 48 de ore de la internare. Pacientul filmat avea mai bine de zece zile de internare în Terapie. Avea 13 zile", a declarat un medic de la Spitalul de Arşi

Dintre cele două persoane pe care personalul Spitalului de Arși le-a văzut cu viermi pe corp, cea din imaginile filmate fusese infectată cu bacteria Pseudomonas (Piocianic).

Rezultatul analizei sale:

Bărbatul fusese internat pe 30 iunie, operat pe 5 iulie, filmat cu viermi pe 12 iulie și decedat o zi mai târziu.

De asemenea, nouă dintre cei 12 morți din Colectiv care fuseseră internați la Spitalul de Arși au fost contaminați cu Piocianic.

Mai mult, al doilea pacient care a decedat la Spitalul de Arşi avea pe lângă Piocianic şi stafilococ auriu.

"A mai fost o persoană pe care s-au dezvoltat larve de muscă", spune personalul din Spitalul de Arși.

"Era MRSA, în termeni medicali meticilinorezistent. Adică extrem de periculos", explică doctorul.

Rezultatul analizei sale:

Și al doilea pacient s-a stins pe 13 iulie. Fusese transferat în secția ATI cu o zi înaintea primului, pe 29 iunie.

Etichete: pacient cu viermi pe răni, spitalul de arși, viermi

0/2 COMENTARII
Florin
18 Jul 07:25
+0
VOTURI
-0
Sistem nou de lucru acasa!
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Intra pe acest site si te vei convinge http://bit.ly/293Uzt8
Cris
17 Jul 22:43
+0
VOTURI
-0
Avem, cu siguranta, cele mai imputzite si mai darapanate spitale din Europa, in care te manaca viermii de viu, daca nu cumva mori de canicula sau de depresie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE