Pagină de Facebook pentru părinţi, lansată de Min. Educaţiei. Se pot trimite SESIZĂRI din grădiniţeMinisterul Educaţiei a lansat pagina de Facebook "Pregătiţi pentru gradiniţă" destinată părinţilor care au copii înscrişi la grădiniţă, scopul fiind acela de a-i ajuta să aleagă cea mai bună grădiniţă. Totodata, prin intermediul reţelei de socializare, părinţii pot trimite sesizări privind problemele din grădiniţe.

Pagina de Facebook pentru parinti, lansata de Min. Educatiei. Se pot trimite SESIZARI din gradinite (Foto ziarulincomod.ro)
Pagină de Facebook pentru părinţi, lansată de Min. Educaţiei. Se pot trimite SESIZĂRI din grădiniţe (Foto ziarulincomod.ro)

"Grija pentru siguranta spatiului educational, dar si pentru calitatea educatiei, este primordiala si orice sesizare primita va fi analizata si solutionata de catre minister, prin institutiile din subordine sau aflate in coordonare. In situatia in care sesizarea nu intra in sfera de competente a ministerului, aceasta va fi directionata catre alte institutii abilitate ale statului", precizează Ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

Etichete: cea mai buna gradinita, Facebook "Pregătiţi pentru gradiniţă", Ministerul Educaţiei, sesizari gradinita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE