Palatul Cotroceni, iluminat duminică în albastru, în semn de solidaritateAdministraţia Prezidenţială marchează, duminică, Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, Palatul Cotroceni urmând a fi iluminat în albastru, în intervalul orar 20:00 – 6:00, în semn de solidaritate cu persoanele diagnosticate cu autism.

Palatul Cotroceni va fi iluminat in albastru in noaptea de sambata spre duminica
Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru în noaptea de sâmbătă spre duminică

Începând cu anul 2007, Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului se marchează pe 2 aprilie, dată stabilită de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite. Cu această ocazie, în semn de solidaritate cu persoanele diagnosticate cu această afecţiune, Administraţia Prezidenţială participă la Campania, alăturându-se demersurilor societăţii civile şi organizaţiilor profesionale.

Astfel, Palatul Cotroceni va fi iluminat, în această seară, în albastru, în intervalul orar 20:00 – 6:00, se precizează într-un comunicat de presă remis duminică.

Potrivit sursei citate, scopul acestui demers este de a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă pacienţii cu autism şi de a combate stigmatizarea şi prejudecăţile legate de această afecţiune.

Etichete: Palatul Cotroceni, ziua autismului

0/3 COMENTARII
Lupsa
04 Apr 14:55
+0
VOTURI
-0
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com
abcdef
02 Apr 23:10
+0
VOTURI
-0
Sunt absolut de acord. Bicicleta nu are ce cauta pe trotuar.
Eugen
02 Apr 13:57
+0
VOTURI
-0
Să se facă în media și educație rutieră pentru bicicliști.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor periclitând traficul pietonal pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor.Exemple:trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei și trotuarele aferente ei,trecerile de pietoni aferente Pieței Aviatorilor și trotuarele aferente ei,trecerile de pietoni aferente Pieței Charles De Gaulle și trotuarele aferente ei,aleile Parcului Herăstrău.Să nu mai zic că mai sunt și bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens și bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe culoarea roșie a semaforului rutier în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.Bicicliștii din București sunt mai catolici decât Codul Rutier.Nu respectă legislația rutieră.Respectă legea junglei.Pe pietonii ce traversează prin locuri nemarcate știu să-i taxeze agenții de circulație.Pe bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni nu-i văd.Adică văd pietonii care își pun în pericol doar propriile vieți dar nu văd bicicliștii care pun în pericol și viețile altora.Bicicleta e mijloc rutier.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor care sunt spații strict pietonale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE