Palatul Telefoanelor ar putea fi noul sediu al ANCOM. Instituţia vrea să-l cumpereANCOM vrea să cumpere Palatul Telefoanelor din Bucureşti, ca să-l folosească ca sediu, conform proiectului de buget al instituţiei pentru 2016.

Palatul Telefoanelor ar putea fi noul sediu al ANCOM. Institutia vrea sa-l cumpere
Palatul Telefoanelor ar putea fi noul sediu al ANCOM. Instituţia vrea să-l cumpere
Foto: bucurestifm.ro

Conducerea Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) propune, conform proiectului de buget al instituției pentru 2016, alocarea sumei de 70 milioane de lei (15,7 milioane de euro) în vederea cumpărării Palatului Telefoanelor din Capitală și utilizarea acestuia ca sediu central, potrivit datelor consultate de Profit.ro.

La capitolul bugetar "Transferuri între unități ale administrației publice", suma alocată reprezintă valoarea imobilului denumit "Palatul Telefoanelor", pentru utilizarea acestuia ca sediu central "reprezentativ" al autorității, prin exercitarea dreptului de preempțiune al statului, prin instituțiile statului.

Suma alocată pentru Palatul Telefoanelor reprezintă aproape 18% din bugetul instituției pentru anul viitor.

ANCOM a estimat, pentru 2016, venituri totale de 398,7 milioane de lei, din care 341,7 milioane de lei provin din tarifele de utilizare a spectrului și a resurselor de numerotație.

Cheltuielile de personal ale instituției au fost estimate la 93,4 milioane de lei, din care salarii – 71,5 milioane de lei, tichete de masă – 1,7 milioane de lei și vouchere de vacanță – 2,9 milioane de lei.

Etichete: ANCOM, Palatul Telefoanelor

0/1 COMENTARII
ovex
10 Dec 21:01
+0
VOTURI
-0
Noma-ompic, draji mitici (cu "m" mic din desconsiderare faţă de foaita voastră de mitici nesătui şi negri) ! Cacaua asta de "ANCOM", de la voi (BUCURESTI - căpuşa Ţării), e cumva vreo institutie d'a statului unde lucră bujetari ? No, atunci îi bai ! De unde gâţii mamii voastre aveţi "vouchere de vacanță de 2,9 milioane de lei" ????!!!! Restu' n-au dreptu' bă lipitorile României ???!!!!ŞI vorbim de alţi bujetari ! Din învăţământul universitar ! Noi n-am văzut nici măcar "coloarea" voucherelor !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE