Palatul Telefoanelor din Bucureşti, aflat pe lista monumentelor istorice, scos la vânzare pe olxPalatul Telefoanelor din București, anunțat în urmă cu 2 ani ca fiind scos la vânzare de Telekom (fosta Romtelecom), a fost ofertat, împreună cu alte două clădiri adiacente, pe portalul olx.ro, cel mai mare site local de anunțuri, oferta fiind însă ulterior retrasă, scrie profit.ro.

Palatul Telefoanelor din Bucuresti, aflat pe lista monumentelor istorice, scos la vanzare pe olx
Palatul Telefoanelor din Bucureşti, aflat pe lista monumentelor istorice, scos la vânzare pe olx
Foto: profit.ro

Palatul Telefoanelor, inclus pe lista monumentelor istorice, a fost propus la vânzare pe olx.ro inclusiv la finele lunii mai, într-un pachet de 3 proprietăți imobiliare incluzând clădirea de birouri denumită "Tandem" și parcarea aferentă, ambele în spatele Palatului Telefoanelor, pe strada Matei Millo, scrie profit.ro.

Prețul cerut pentru acest pachet a fost de 21,6 milioane euro, din care 10,9 milioane euro a fost cerut pentru clădirea "Tandem".

Potențialii cumpărători au fost informați, în anunț, că proprietarul exclusiv al proprietăților este Telekom Romania Communications, oferta fiind însă avansată prin intermediul unei firme imobiliare, Tănase Holding.

Întrebat dacă a primit vreo ofertă de la publicarea anunțului pe olx.ro, reprezentantul Tănase Holding a afirmat că "doar un român din America a întrebat dacă este adevărat că se vinde Palatul Telefoanelor", fără ca acesta să revină cu o ofertă concretă.

După această discuție, anunțul postat pe olx.ro a fost dezactivat. La întrebarea Profit.ro privind motivul dezactivării, reprezentantul intermediarului a afirmat că "anunțul a fost scos la solicitarea grecilor". Acționarul majoritar al Telekom Romania Communications este grupul elen OTE.

Reprezentanții Telekom Romania Communications au declarat: "Telekom nu a promovat Palatul Telefoanelor pe site-ul olx.ro. În momentul de față, această proprietate nu se află pe lista imobilelor promovate la vânzare. În trecut, Palatul Telefoanelor a fost scos la vânzare în pachet cu alte 2 proprietăți, Tandem și Matei Millo 6, iar pachetul de trei proprietăți a fost promovat pe diferite site-uri de specialitate, inclusiv pe portalul dedicat al Telekom Romania Communications".

Etichete: Palatul Telefoanelor, Palatul Telefoanelor Bucuresti, Palatul Telefoanelor scos la vanzare

0/1 COMENTARII
Cris
14 Jun 15:21
+0
VOTURI
-0
Cat de penibili sunt astia de la TELEKOM. Au ajuns sa vanda cladirile pe OLX. Pe Okazii nu au pus anunt?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE