Palatul Victoria, iluminat în culorile drapelului belgian, în semn de solidaritatePalatul Victoria a fost iluminat joi seara în culorile steagului belgian - negru, galben și roșu-, în semn de solidaritate cu victimele atentatelor teroriste de la Bruxelles.

"În semn de solidaritate cu poporul belgian, astăzi, în România, a fost declarată zi de doliu naţional. Guvernul României şi instituţiile publice au coborât steagul în bernă, iar pe Palatul Victoria a fost proiectat steagul belgian, după căderea serii", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Mari orașe din lume și-au iluminat marți principalele obiective turistice în culorile drapelului belgian pentru a-și arăta solidaritatea față de victimele atacurilor teroriste de la Bruxelles. Turnul Eiffel din Paris și Poarta Brandenburg din Berlin au fost iluminate în negru, galben și roșu. În centrul Romei, steaguri belgiene au fost proiectate pe Palatul Senatorial din Dealul Capitoliului.

Orașul Amsterdam a adus un omagiu victimelor atacului iluminând palatul regal în culorile belgiene, în timp ce Lisabona și-a iluminat primăria. Cel mai înalt zgârie-nori din lume — Burj Khalifa din centrul orașului Dubai — a fost de asemenea iluminat în memoria victimelor ucise în atacurile care au fost revendicate de gruparea extremistă Statul Islamic.

Etichete: Guvernul României, palatul victoria, palatul victoriei iluminat, steag belgian

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE