Palatul Voievodal Curtea Veche, restaurat cu 8 milioane euro. CUM ARATĂ FOTOGALERIEPrimarul general, Gabriela Firea, anunţă că Primăria Capitalei investeşte 8 milioane de euro pentru restaurarea şi punerea în valoare a Palatului Voievodal Curtea Veche. 

"Lucrările la monumentul istoric din Centrul Vechi al Capitalei continuă în ritm rapid! Am reușit de la începerea lucrărilor să aducem la lumină elemente uitate în timp.

✔️ Ce am realizat până acum?

Majoritatea săpăturilor arheologice sunt finalizate, în subsol a fost scos pământul care acoperea bolțile, iar plăcile din beton au fost demontate bucată cu bucată.

Am realizat majoritate lucrărilor de sprijinire a zidurilor de cărămidă, în vederea reabilitării lor. De asemenea, au fost construite acoperișuri de protecție peste corpurile aflate în restaurare.

Lucrăm cu specialiștii în arheologie la restaurarea Băii Turcești și, tot cu ajutorul unor experți, am creat o replică a unui cuptor din ipsos găsit într-una din încăperi.

Suntem abia la jumătatea drumului, dar lucrăm intens pentru a readuce la viață unul dintre cele mai importante puncte turistice ale Bucureștiului", a anunţat primarul Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook. 

Pentru această lucrare, Primăria Municipiului Bucureşti a alocat peste 8 milioane de euro.

Prin contractul semnat, Compania Municipală Consolidări București trebuie să termine restaurarea până în martie 2021.

Dirigenția de șantier este realizată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

Etichete: Gabriela Firea, Palatul Voievodal Curtea Veche, pmb, restaurare palatul voievodal curtea veche

0/2 COMENTARII
vasile
24 iun 16:02
+0
VOTURI
-0
sMEKERII FACUTE DE Pmb CU PROIECTANTUL VECHI DE 6 ANI CU PROIECTUL TEHNIC NEACTUALIZAT, FARA FONDURI EUROPENE SI CU MANAGERUL URMARIT DE DNA. CE DRAGUT!
Allison Howarts
23 iun 05:25
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE