Paleologu, după ce a fost dat afară din PNL: Elanul irezistibil al prostiei nu poate fi opritTheodor Paleologu a fost exclus, miercuri, din PNL. "E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu", a comentat deputatul. 

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

"Era firesc să fiu exclus: elanul irezistibil al prostiei nu poate fi oprit", a scris pe Facebook Theodor Paleologu, după ce a fost exclus din partid.  

Paleologu susţine că nu are ce să-şi reproşeze şi că liderii PNL vor plăti la alegerile parlamentare din toamnă "cu vârf şi îndesat".

"Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate.

E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu, este o enormă impietate faţă de istoria Partidului Naţional Liberal, exact ce te aşteptai de la nişte uselişti şi de la nişte fesenişti. Este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă", a precizat deputatul la RFI.

Paleologu a scris, joi, pe Facebook, că va candida probabil ca independent în toamnă:

"Cel mai probabil mă îndrept către o candidatură independentă, ca liberal disident, la alegerile parlamentare din toamnă. Este riscant, dar am sentimentul că nu prea am dreptul să mă derobez de la această încercare. Depinde, firește, și de mesajele pe care le primesc de la alegători și simpatizanți."

Etichete: Theodor Paleologu, Theodor Paleologu exclus PNL

0/2 COMENTARII
Cris
16 Jun 15:54
+0
VOTURI
-0
PNL e un partid marunt, alcatuit din tampiti tineri cu pretentii de intelectuali. Paleologu nu avea ce cauta acolo.
pale cel olog
16 Jun 13:02
+0
VOTURI
-0
Paleologu asta nu e cel care a zis ca Basescu e o pleasca pt poporul roman si care-i ridica osanale Udrei cat avea de profitat de pe urma ei? Profitorul asta mic si lingau e ultimul care poate da lectii de moralitate si inteligenta politica.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h