Pamperşi şi absorbante de 700.000 lei, cumpărate de Protecţia Copilului din Sectorul 1Scutecele vor fi folosite de copiii si batranii din centrele de plasament
Scutecele vor fi folosite de copiii și bătrânii din centrele de plasament

Potrivit anunţului de licitaţie, scutecele de unică folosinţă pentru copii şi absorbantele igienice vor ajunge în acest an la persoanele din centrele de asistenţă socială aflate în subordinea Primăriei Sectorului 1.

Pentru acestea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), Sectorul 1 va plăti furnizorului suma de 583.675 lei, la care se adaugă TVA, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

De serviciile DGASPC Sector 1 beneficiază familiile şi persoanele singure, vârstnicii şi persoanele cu handicap lipsite de ajutor din partea rudelor.

Etichete: achiziţie, contract, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sectorul 1

0/0 COMENTARII
Ileana
25 ian 13:56
+0
VOTURI
-0

Si uite asa,Chiliman le cumpara absorbante anagajatelor!pe banii contribuabililor,bien-sur!

Costel
25 ian 16:33
+0
VOTURI
-0

Normal ca pe banii contribuabililor, ca rudele i-au lasat de izbeliste! Asta e protectia sociala, Chiliman nu face decat sa respecte legile. Si absorbantele nu sunt pentru angajate ci pentru asistate, care de obicei sunt colorate. O stire completa trebuia sa cuprinda si cantitatea cumparata, ca asa nu ne putem da seama daca e de bine sau e de rau...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE